Hirdetés

Fester Addams és Christina Ricci is szerepel a Wednesday sorozat új előzetesében

|

Tim Burton produkciója igyekszik megszólítani a mozifilmek rajongóit is.

Hirdetés

Valószínű, hogy a legtöbben a Barry Sonnenfeld rendezte 1991-es Addams Family - A galád család, valamint annak két évvel később bemutatott folytatása, az Addams Family 2 - Egy kicsivel galádabb a család révén ismerkedtek meg a címbéli famíliával, holott a gyökereik jóval messzebbre nyúlnak vissza az időben, túl az ABC 1964-ben elrajtolt, mindössze két évadot megért sorozatán, egészen 1938-ig, amikor Charles Addams először rajzolta meg Gomez, Morticia, Fester, Wednesday és Pugsley kalandjait. Izé, az önálló életet élő kéz csak 1954-ben csatlakozott hozzájuk.

84 éves pályafutása során az említetteken túl animációs szériák és animációs filmek, tévéfilm és egy általa felvezetett tévésorozat is bővítette a franchise-t, amely rövidesen egy netflixes produkcióval gyarapodik, a nyolc epizódosra tervezett Wednesday szériával.

Hirdetés

Utóbbi felnövéstörténet lesz Wednesday Addamsszel az események középpontjában. A nem éppen hétköznapi família mércéjével is különc lánynak a Nevermore Akadémián nemcsak a diáktársaival gyűlik meg a baja, hanem egy gyilkossal is, a család féltve őrzött titkairól nem is beszélve. A sorozatban Jenna Ortega alakítja a címszereplő Wednesdayt, a családfő, Gomez Addams szerepét Luis Guzmánra osztották, feleségét, Morticiát Catherine Zeta-Jones személyesíti meg, míg Pugsley bőrébe Isaac Ordonez bújt.

Azt, hogy ki játssza majd Fester bácsit (Fred Armisen), egészen mostanáig ugyanúgy titokban tartotta a Netflix, mint hogy a Barry Sonnenfeld filmjeiben Wednesdayt alakító Christina Riccit is láthatjuk a november 23-án debütáló sorozatban Marylin Thornhillként, aki feltehetően az akadémia egyik tanára.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)