Hirdetés

Fiatal bosszúállóval erősíthet a második Doktor Strange mozi

|

Lehet, hogy eddig nem volt ismerős számotokra America Chavez neve, de simán előfordulhat, hogy ez hamarosan megváltozik.

Hirdetés

Lehetséges hogy egy fiatal bosszúálló is csatlakozik a Sam Raimi által rendezett Doctor Strange in the Multiverse of Madness mozihoz, ugyanis a legújabb híresztelések szerint egy 12-15 éves Puerto Ricó-i színésznőt kerestek a kasztingosok, ebből pedig sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a képregényes Miss America, azaz America Chavez debütál majd a filmben. 

Hirdetés

America Chavez először a Vengeance első számában bukkant fel 2011 szeptemberében. 2013-ban a Young Avengers csapathoz csatlakozott, 2015-ben pedig a női hősöket tömörítő A-Force-hoz. A Secret Wars eseménysorozat után az újonnan megalakult Ultimates formáció tudhatta soraiban, majd 2017 márciusában saját képregénysorozatot is kapott (ő lett a kiadó első olyan latin-amerikai LMBTQ karaktere, akivel ez megtörtént). A Gabby Rivera által írt széria 2018 áprilisáig futott. Még ugyanebben az évben a West Coast Avengers sorozatban tűnt fel a hősnő. 

Doctor Strange in the Multiverse of Madnesben a címszereplő mellett biztosan visszatér majd Wongként Benedict Wong, és Mordo báró szerepében Chiwitel Ejiofor. Hozzájuk Elizabeth Olsen is csatlakozik, mint Skarlát Boszorkány. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)