Hirdetés

Film készül George R.R. Martin egyik sci-fi regényéből

|

A Hunter's Run című sci-fi még nem jelent meg magyar fordításban. Talán majd a film segít ebben.

Hirdetés

George R.R. Martin igazi multitalentum, aki számos projekten is tud dolgozni egyszerre, legyen az videojáték (Elden Ring), könyv (Trónok harca), sorozat (Sárkányok háza) vagy más. Miközben a rajongók már türelmetlenül várják, hogy befejezze a Winds of Wintert, Martin aktívan segíti a további Trónok harca spin-offok megvalósulását is, viszont azt sokan hajlamosak elfelejteni, hogy az író nem csupán ebben a franchise-ban alkotott, pályafutása során számos fantasy-t és sci-fit is írt. 

Köztük van a 2007-ben megjelent Hunter's Run című sci-fi regény is, amelyet Daniel Abrahammel (írói álnevén James S. A. Corey, a The Expanse szerzője) és Gardner Dozois-val közösen hozott össze, és amely az átírt és kibővített verziója volt egy korábbi novellájának, a Shadow Twinnek. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint a Hunter's Run alapján film fog készülni, ugyanis az Exile Content Studio nemrég megvásárolta a jogokat. A stúdiót a regény összetett személyiségű latin-amerikai főszereplője miatt vonzotta az alapanyag, és mostantól a vállalat együtt fog dolgozni Martinnal a megfilmesítésen, aki executive producerként támogatja majd a munkálatokat és nagyon lelkes:

"Nagyon örülök, hogy majdnem 16 év után a Hunter's Runt filmre viszik. Nagyon izgatott vagyok miatta, hogy az a gazdag sci-fi univerzum, amelynek megteremtésében drága barátaimmal, Daniellel és Gardnerrel közreműködtem, a könyv lapjain túl is létezhet."

A történet középpontjában egy férfi, Ramón Espejo áll, aki egy São Paulo nevű emberi kolónián, egy a Földhöz hasonló körülményekkel rendelkező bolygón próbál boldogulni. Miután egy alkalommal verekedésbe keveredik és megöl egy diplomatát, bujkálni kezd, és felfedezi, hogy idegenek rejtőznek a kolónián élő emberek elől, innentől kezdve pedig fenekestül felfordul az élete. A regény George R.R. Martinhoz méltó módon fordulatos és egy rendkívül gazdag világot épít fel egy nem mindennapi főszereplővel, aki arra ösztönözte az Exile Content Studiót, hogy filmet faragjon az ötletből. 

A Hunter's Run adaptációját Mark Raso (Kodachrome, Ébrenlét) rendezi, aki testvérével, Joseph Rasóval (Seed, Zombik 1-2) közösen írja a forgatókönyvet. A produceri feladatokat Martin mellett az a Vince Gerardis látja el, aki a Trónok harcán, a FlashForwardon és a Sárkányok házán is dolgozott, ez pedig bőven elég indok lesz arra, hogy adjunk majd egy esélyt ennek a különleges sci-fi sztorinak. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)