Hirdetés

Film készül Snoop Dogg életéről

|

A forgatókönyvön a Fekete Párduc 2 egyik írója dolgozik, a rendező sem ismeretlen.

Hirdetés

A Universal Pictures nem csupán olyan nagy franchise-okat istápol, mint a Halálos iramban és a Jurassic World, komplett műfajkavalkád van a felhozatalukban, amelyben megtalálunk életrajzi filmeket is. Náluk valósult meg az Aretha Franklinre fókuszáló Respect, sőt Ice Cube, Dr. Dre, Eary-E, MC Ren és DJ Yella bandája, az N.W.A. alapján készült Straight Outta Comptont is ők támogatták. 

Utóbbi azért is érdekes, mert a világhírű rapper, Snoop Dogg vendégelőadóként Dr. Dre 1992-es szólólemezén bukkant fel először, ráadásul Dogg 1993-as debütáló albumában, a Doggystyle--ban is közreműködtek. Talán éppen ezért landolt a Universalnál a Snoop Dogg életrajzi film, amelynek már megvan a forgatókönyvírója és a rendezője is, természetesen a zenész támogatásával. 

Hirdetés

Az 1971. október 20-án született Cordozar Calvin Broadus, Jr., avagy művésznevén Snoop Dogg rapperként, producerként és színészként is karriert csinált, ráadásul nagy gamer is, aki rendszerint streamel a Twitchen, és néha tényleg ő játszik (nem mellesleg szerepel a Warzone-ban). A rapper fordulatos életet és pályafutást tudhat magáénak, és bizonyára rengeteg érdekes sztorija is van a szcénával, illetve annak tagjaival kapcsolatban, szóval adja magát egy film, amely a The Hollywood Reporter szerint meg is fog valósulni. Snoop Dogg és produkciós cége, a Death Row Pictures kiveszi a részét a projektből, aminek köszönhetően az alkotás a rapper bármelyik zenéjét felhasználhatja majd. 

"Sokáig vártam, hogy összehozzam ezt a projektet, mert a megfelelő rendezőt, a tökéletes írót és a legjobb filmes céget akartam kiválasztani, akivel együttműködhetek, akik megértik azt az örökséget, amit a filmvásznon próbálok megjeleníteni, és azt az emléket, amit hátra akarok hagyni. Ez a tökéletes házasság."

A szkripten Joe Robert Cole dolgozik, aki a Fekete Párduc első és második részét is együtt írta Ryan Cooglerrel, akárcsak az American Crime Story sorozat néhány epizódját, míg a netflixes Letöltendő életet rendezőként és forgatókönyvíróként is jegyzi. A rendezést pedig az az Allen Hughes vállalta magára, aki olyan filmeken dolgozott, mint A pokolból, az Éli könyve és a Megtört város, ráadásul rendezett klipet 2Pacnek, a Kornnak és Dr. Dre számára is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)