Hirdetés

GameStar Filmajánló - Az ígéret és A szerencse háza

|

Christian Bale és Will Ferrell uralják a heti mozikínálatot, de meséből sincs hiány.

Hirdetés

Ez a hét sem indult eseménymentesen a filmvilág számára, elvégre kiderült, hogy már forgatják a Johnny English 3-at, bizonytalanná vált a Bad Boys 3 sorsa, petíció indult azért, hogy Neil Patrick Harris legyen Rébusz, a magyar mozikban is látható lesz az Inhumans nyitánya és Daniel Craig végre bejelentette, hogy visszatér James Bondként

Hirdetés

Az első a Bosszúvágy remake-é a heti kiemelt előzetes, amelyben Bruce Willis osztja az igazságot Eli Roth rendezésében:

Kövezzetek meg érte, de mi várjuk, hogy Willis végre valami nagyot virítson. Ahogy remélhetőleg Christian Bale és Will Ferrell is hozza a kötelezőt a heti premierekben:

Az ígéret (The Promise)

Ha röviden szeretnénk leírni, hogy a Hotel Rwanda rendezője, Terry George ezúttal mit készített, akkor azt mondhatnánk, hogy "Christian Bale, Oscar Isaac és Charlotte Le Bon szerelmi háromszögét láthatjuk az örmény népirtás idején", de ezzel csak a történet felszínét kapargatnánk, ennél sokkal összetettebb a helyzet. Ha szeretitek a lassú lefolyású, gyomorba vágó darabokat, akkor tegyetek egy próbát Az ígérettel. 

(Érdekesség: A filmet már azelőtt lepontozták minden lehetséges platformon - így az IMDb-n is - mielőtt megjelent volna, köszönhetően az erősen politikai töltetű témának.)

A szerencse háza (The House)

Ha egy film története úgy szól, hogy egy tökkelütött családfő illegális kaszinót nyit az alagsorban, hogy összeszedje lánya tandíját, akkor nagy rá a garancia, hogy ebben az őrületben Will Ferrellnek a keze is benne van, márpedig A szerencse háza esetében pont ez a helyzet. Ferrell ezúttal Amy Poehlerrel kiegészülve igyekszik nevettetni, és a kritikák tanúbizonysága szerint ugyan sok vizet nem zavar ez a próbálkozás, ameddig nézzük, addig szórakoztató tud lenni a maga módján. Ilyen is kell néha. 

(Érdekesség: A szerencse háza Will Ferrell és Amy Poehler második közös filmje. Első alkalommal a 2007-es Jégi dicsőségünk forgatásán dolgoztak együtt.)

A mogyoró-meló 2. (The Nut Job 2: Nutty by Nature)

A 2014-es A mogyoró-meló című animációs film folytatásában visszatérnek Grimbusz és barátai, csakhogy az idilli életük nem tart sokáig, mivel éléskamrájuk a levegőbe repül és kénytelenek új pecó után nézni. Meg is találják azt egy parkban, azonban a város pénzéhes polgármestere vidámparkot készül építtetni a helyszínre. Éppen ezért hőseinknek össze kell fognia a park állataival, hogy megmentsék újdonsült otthonukat. A mogyoró-meló 2 a szokásos, plusz tanulsággal ellátott, kedves figurákkal bíró mese, amelynek elsődleges célcsoportja a gyerkőcök, kezeljük is így. 

(Érdekesség: Az eredeti szinkronban ugyanaz szólaltatja meg a főszereplő mókust, mint aki LEGO Batmant keltette életre: Will Arnett.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Halálos iramban 8. (DVD, Blu-ray)
- Tűnj el! (DVD, Blu-ray)
- Öldöklő szerelem (DVD, Blu-ray)
- A fák tengere (DVD)
- Elemi ösztön (Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)