Hirdetés

Melyik 2015-ös filmet várjátok a legjobban? (videó)

|

Ti melyik filmet várjátok a leginkább a 2015-ös kínálatból? Itt egy trailer az összes trailerről.

Hirdetés

Jövőre az ideinél is nagyobb dobásra készülnek Hollywoodban. Olyan filmeket nézünk majd, mint a Star Wars: Az ébredő erő, a Bosszúállók: Ultron kora vagy éppen a Jurassic World. Ennek apropóján így az év vége felé araszolva nem kerülhettük el, hogy megjelenjenek a 2015-ös felhozatalt bemutató videók. Itt az első.

Egy tehetséges YouTuber, Mark Brandon töltötte fel az "Ultimate 2015 Preview" névre hallgató videót, amelyben - gondosan odafigyelve a jelenetek kapcsolódására - bemutatja a következő év fontosabb premierjeinek egy részét. Természetesen az összeállításból számos film hiányzik, de azért érdemes rá vetni egy pillantást, hogy mi(k)ért látogatjuk meg jövőre a legközelebbi mozit.

Ti melyik filmeket várjátok a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)