Hirdetés

Meg akarod venni Batman ruháját vagy egy Alien tojást?

|

Hamarosan négyszáznál is több filmes ereklye talál gazdára egy aukción, mutatunk néhány érdekes darabot. Ki mit kér karácsonyra?

Hirdetés

Már beköszöntött a filmrajongók karácsonya egy hatalmas aukció képében, amelynek keretein belül négyszáz filmes ereklye kerül kalapács alá, és ezek - bárhogy is nézzük - egytől-egyig a történelem részét képezik.

Bármennyire is szeretnénk, mindet lehetetlenség bemutatnunk, de a rengeteg nagyszerű tárgy közül kiválasztottunk tízet, amikre különösen érdemes odafigyelni. Íme:

Michael Keaton Batman jelmeze, amit az 1992-es Batman visszatér című filmben viselt. Az aukció vezetői arra számítanak, hogy 60 ezer dollár értékben fog gazdára lelni.

Az Alien-filmek során használt animatronikus alien tojás, legalább 8 ezer dollárt szeretnének érte.

Az 1997-es Csillagközi invázióból (Starship Troopers) ismert harcos bogár. Méretarányos példányról van szó, a becsült ára pedig 25-35 ezer dollár.

Az ikonikus Willy Wonka felszerelés, amit Gene Wilder hordott. 60 ezer dollárért kelhet el, de hogy teljes legyen az élmény, elárverezik mellette a legendás arany jegyet is, amivel a kiválasztottak beléphettek a csokigyárba. Utóbbi 20 ezer dollárjába fog kerülni valakinek.

A fenti ereklye talán az egyik legnépszerűbb trilógiából, a Vissza a jövőbe széria második részéből származik: két fiktív USA Today újságról van szó, amelyek segítségével Robert Zemeckis megmutatta, hogy mi történik a jövővel, ha a múlt változik. Zseni. 1200 dollár körül mozog az ára.

Talán kevésbé lehet ismerős a korábbi tárgyaknál, de az eszmei értéke szintén hatalmas, aki látta és kedveli Richard Burton 1956-os filmjét, a Nagy Sándor, a hódítót, amelyben a főszereplőt alakította. Az általa forgatott fenti kard tömör fémből készült és legalább 800 dollárt biztos megér majd valakinek.

Neo (Keanu Reeves) hosszú kabátja a 2003-as Mátrix - Újratöltve c. második részből, nagyjából 12-15 ezer dollárért. Így és ennyiért öltözik egy Kiválasztott?

Milla Jovovich "Alice" kosztümje, fegyverekkel és kiegészítőkkel együtt. Leginkább a 2004-es Resident Evil: Apocalypse-ben (Kaptárnak csak azért sem hívjuk) volt látható. Körülbelül 8-10 ezer dollár. Esetleg barátnőnek karácsonyra?

A Szörnyecskék 2-ből származó, kábel-vezérelt bábu, nagyjából 8 ezer dollárért. Arra viszont érdemes figyelni, hogy nedvesség és fény ne érje, valamint ne kapjon enni éjfél után a világért sem!

Végül, de nem utolsó sorban itt van Patrick Stewart ruhája, amelyben Pickard Kapitányt alakította az 1987-től egészen 1998-ig futott Star Trek: Az új nemzedék sorozatban. A megfelelő rajongónak 3 ezer dollárt is megérhet.

Nektek melyik a kedvencetek a fenti darabok közül? Nézzetek át a teljes kínálatot is, érdemes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)