Hirdetés

Filmként tér vissza a Knight Rider

|

A legendás sorozatból készülő mozi a játékiparból igazolta le forgatókönyvíróját.

Hirdetés

Valószínűleg nem sokaknak kell bemutatni a Knight Rider tévésorozatot, ami eredetileg 1982 és '86 között futott. A legendás szériában a Michael Knight (David Hasselhoff) és beszélő autója, KITT kalandjait követhettük nyomon. A történet később (immár kevésbé sikeres) spin-off sorozatokban, tévéfilmekben, könyvekben és videojátékokban folytatódott, legutóbb 2008-ban kaptunk egy sorozatot, amelyben immár Michael Knight fia volt a főszereplő. Hamarosan pedig újabb adaptációval bővülhet a franchise.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a Spyglass Media Group egy új Knight Rider film elkészítésébe fogott bele. Az új film forgatókönyvét nem más, mint TJ Fixman írja, aki eddig főleg videojátékos téren biztonyított, többek között az ő írói munkáját dicsérte számos Ratchet & Clank játék, valamint a Resistance 2 is. Egyelőre semmi egyebet nem lehet tudni az új Knight Rider moziról, úgyhogy kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)