Hirdetés

FilmMagazin 2015/02 - még egy kis ajándék a GameStar mellé

|

Mit kell tudni a Mad Max: A harag útjáról? Valóban olyan jó a Whiplash és a Kingsman, mint mondják? Nagyobb a füstje A szürke ötven árnyalatának, mint a lángja? A februári FilmMagazinból kiderül minden.

Hirdetés

A FilmMagazin természetesen februárban is jár a GameStar Plus extrájaként és nem is akármilyen tartalmakkal készültünk nektek a közeljövő premierjeivel kapcsolatban, ráadásul a megújult CineStarról is olvashattok egy háttércikket.

Minden lehetséges módon körbejártuk Clint Eastwood új rendezését, az Amerikai mesterlövészt, kicsit elébe mentünk a zseniálisnak ígérkező Mad Max: A harag útja premierjének és már most beszámolunk a részleteiről (nem is beszélve a Mad Max trilógia újrázásáról), de nem maradhatott ki a szerkesztőség aktuális kedvence, a Kingsman: A titkos szolgálat sem. Sajnos ezzel együtt elkerülhetetlen volt, hogy írjunk a Szürke ötven árnyalatáról is, de nem voltunk elájulva tőle - sem a filmtől, sem pedig az alapanyagtól! Megtépázott lelki békénket azonban olyan remekek billentették helyre, mint J.K. Simmons "one-man showja", a Whiplash, vagy éppen Benedict Cumberbatch Kódjátszmája, amivel visszaállította Alan Turing megtépázott hírnevét.

TARTALOM

Háttér: Megújult a CineStar, Amerikai mesterlövész, Kingsman: A titkos szolgálat, Mad Max: A harag útja (+ A Mad Max-trilógia), A fekete ruhás nő 2 - A halál angyala
Kritika: Whiplash, Vadon, Amerikai mesterlövész, Kingsman: A titkos szolgálat, Rendíthetetlen, Jupiter felemelkedése, Liza a rókatündér, A szürke ötven árnyalata, 20.000 nap a Földön, Foxcatcher (másvélemény), Dumapárbaj, Blackhat, Kódjátszma, A mindenség elmélete, Későnérők, Spanyol affér, Joker, Parkoló, Sponyabob - Ki a vízből!
Extra: Hazafutás, avagy Pókember újra otthon, Jégvarázs - Mi a siker titka?, Elolvastuk A szürke ötven árnyalatát
Sorozat: Forever
Filmklasszikus: Mad Max

A FilmMagazin februári számát máris olvashatod egy héttel korábban, mint máshol, ha megvásárolod az XCOM: Enemy Unknown teljes játékkal érkező 2015/02-es GameStar magazint és a GameStar Plus aktuális havi kódját aktiválod a gamestar.hu/gamestarplus aloldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)