Hirdetés

FilmMagazin 2015/04 - egy újabb ajándék a GameStar mellé

|

A 44. gyermek premierkritikájával, a Halálos iramban széria háttéranyagával és a Trónok harca 5. évadával foglalkozunk az áprilisi FilmMagazinban.

Hirdetés

Ha új GameStar, akkor új FilmMagazin - ez a kettő együtt jár már egy jó ideje, viszont utóbbival kapcsolatban most beszámolhatunk egyfajta megújulásról is, hiszen végre levedlettük magunkról a régi kinézetet és mostantól - hasonlóan a nagytestvérhez - egy letisztult, stílusos címlap vár rátok minden hónapban.

Persze az áprilisi szám nem (csak) ettől válik igazán különlegessé, hiszen számos tartalmas cikkel tömtük tele: alaposan utánajártunk Tom Hardy és Gary Oldman sztálini Szovjetunióban játszódó krimijének, a 44. gyermeknek, így nem csak a kritikát olvashatjátok már a premier napján, hanem a hátteréről is megtudhattok mindent. Fontosnak tartottuk összeszedni az érdekességeket az Argo 2-ről és a Halálos iramban 7 kapcsán az egész szériáról is - utóbbi esetében természetesen a részletes értékelés sem maradt el.

Minket is meglepett, hogy mennyire jól sikerült a Hétköznapi vámpírok - A koporsóba zárt felvétel, amit a vámpírok és a jófajta humor kedvelőinek meleg szívvel ajánlunk. Mivel a Die Hard nemrég visszatért a vászonra, ezért kiveséztük a korábbi részeket és természetesen ejtettünk pár szót a felújított változatról is, de megér egy misét a díjnyertes Free Entry alkotóival készült interjúnk és a Trónok harca 5. évadát célzó cikkünk is. 

TARTALOM

Háttér: A hangok, A Lazarus hatás, Argo 2, A 44. gyermek, Halálos iramban 7
Kritika: A 44. gyermek, Hétköznapi vámpírok - A koporsóba zárt felvétel, Halálos iramban 7, Az interjú, A Beavatott-trilógia: A lázadó, Keleti nyugalom - A második Marigold Hotel, Végre otthon!, A cipőbűvölő, A tenger dala
Extra: Yippe Kay-Yay Motherfucker (Bemutatjuk a Die Hard-filmeket), Interjú a Free Entry készítőivel, A Vengeance-trilógia 1. rész (Mr. Vengeance - A bosszú ura)
Sorozat: Trónok harca 5. évad
Filmklasszikus: A diktátor

A FilmMagazin áprilisi számát máris olvashatod egy héttel korábban, mint máshol, ha megvásárolod a The Lord of the Rings: War in the North teljes játékkal és exkluzív Star Citizen interjúval érkező 2015/04-es GameStar magazint és a GameStar Plus aktuális havi kódját aktiválod a gamestar.hu/gamestarplus aloldalon. Jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)