Hirdetés

FilmMagazin 2015/05 - bosszúállós ajándék a GameStar mellé

|

A GameStar Plus májusban sem hagy titeket filmes melléklet nélkül, ráadásul az aktuális FilmMagazin maratoni, 18 oldalas Bosszúállók anyaggal büntet.

Hirdetés

Abban a különleges helyzetben vagyunk, hogy a május és június számos izgalmas premierrel ajándékozza meg a filmkedvelőket, így könnyű volt válogatni a felhozatalból és összehozni általuk egy valóban tartalmas magazint.

A májusi szám legínycsiklandóbb eleme egyértelműen a 18 oldalas Bosszúállók cikk lett, amelybe belefért a Marvel Filmes Univerzum eddigi állomásainak kivesézése, a Bosszúállók: Ultron kora kritikája (a CineStaron egyébiránt spoileresen is beszélhettek róla), egy exkluzív interjú az effekteken dolgozó Török Attilával, valamint egy Hulkbuster páncélleírás is, de a Hangya és Fantasztikus Négyes előzeteseket is érdemes elolvasni. Bár az oldalszámot úgy emésztette fel a gigászi Bosszúállók anyag, mint Ultron a világhálót, azért jutott hely a Terminator: Genisys és a Holnapolisz háttéranyagának, ráadásul előbbi esetében nosztalgiáztunk is egy kicsit a korábbi Terminátor-filmekkel. 

TARTALOM

Háttér: Poltergeist: Kopogó szellem, Tökéletes hang 2, Holnapolisz, Terminator: Genisys
Kritika: Bosszúállók: Ultron kora, Serena, Csábítunk és védünk, Argo 2, The Duke of Burgundy
Extra: A Terminátor-filmek, A Vengeance-trilógia 2. rész (Oldboy)
Sorozat: True Detective 2. évad, Daredevil
Filmklasszikus: Terminátor - A halálosztó

A FilmMagazin májusi számát egy héttel korábban olvashatod, mint bárhol máshol, ha megvásárolod a Half-Life 2: Episode One és Last Inua teljes játékokkal érkező 2015/05-ös GameStar magazint és a GameStar Plus aktuális havi kódját a szokásos módon aktiválod a megfelelő aloldalon. Jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)