Hirdetés

FilmMagazin 2015/06 - egy dínós ajándék a GameStar mellé

|

A GameStarhoz teljesen ingyenesen járó FilmMagazin júniusi számát elvitték a dínók, de azért maradt hely többek között a Saul fiának is.

Hirdetés

Június elejének legnagyobb szenzációja egyértelműen a Jurassic World volt, ezért nem csak egy kritikát szántunk Spielberg továbbgondolt dínóinak, hanem újranéztük a Jurassic Park-trilógiát is. És ez még csak a bemelegítés! 

A Saul fia megérdemelt sikerére való tekintettel körbejártuk kicsit a Holokauszt témáját a filmvilág szemszögéből és természetesen értekeztünk Nemes Jeles László díjnyertes alkotásáról is, de mindezek mellett jutott még kapacitás többek között a Holnapolisz és a Mad Max: A harag útja kritikákra is. 

A mozikkal ellentétben mi olyan filmekkel is foglalkoztunk, mint az Oscar-díjas a Megmaradt Alice-nak, a Beépített hiba vagy a Daniel Radcliffe nevével fémjelzett Szarvak és természetesen nem hagytunk titeket sorozat nélkül sem: ezúttal a Hannibal harmadik évada került terítékre. 

TARTALOM

Háttér: Minyonok, Törtetők, Agymanók, Jurassic World
Kritika: Saul fia, Jurassic World, Szarvak, A kém, Mocsárvidék, Valami követ, Megmaradt Alice-nak, Beépített hiba, Poltergeist: Kopogó szellem, Tökéletes hang 2, Holnapolisz, Mad Max: A harag útja
Extra: Újranéztük a Jurassic Park-trilógiát, Holokauszt a filmvásznon, A Vengeance-trilógia 3. rész
Sorozat: Hannibal 3. évad
Filmklasszikus: Születésnap

A júniusi FilmMagazint egy héttel korábban olvashatod, mint bárhol máshol, ha megvásárolod a Murdered: Soul Suspect teljes játékkal érkező 2015/06-os GameStar magazint és a GameStar Plus aktuális havi kódját aktiválod a megfelelő aloldalon. Jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)