Hirdetés

FilmMagazin 2015/07 - egy tartalmas ajándék a GameStar mellé

|

Mission: Impossible - Titkos nemzet és Hangya háttéranyaggal, valamint Terminator: Genisys és Ted 2 kritikával vár titeket a GameStarhoz teljesen ingyenesen járó FilmMagazin júliusi száma.

Hirdetés

Miközben a CineStar a Comic-Con történéseivel volt elfoglalva, addig a FilmMagazin sem unatkozott, hiszen folyamatosan érkeznek a nyár blockbusterei, amikről minden lehetséges módon (hátterek, kritikák) írtak, így a filmes felhozatal ezúttal sem lett gyenge. 

A sort rögtön a július 23-án megjelenő, Marvel-féle Hangya háttéranyaga nyitja, de az elsősorban a játékosokat és az Adam Sandler-rajongókat megmozdító Pixel cikk mellett szót érdemel a stílusos címlapunkon terpesztő Mission: Impossible - Titkos nemzet is. Utóbbi a bemutatónk alapján nem csupán Tom Cruise újabb eszeveszett kaszkadőrmutatványa miatt ígéretes.

Annyi film került mostanság a moziba, hogy a kritikák terén is elszaladt velünk az a bizonyos paci, vagy ha a Ted 2-t vesszük, akkor inkább maci. Kíváncsiak voltunk Arnold Schwarzenegger újabb visszatérésére is, valamint nem mehettünk el szó nélkül a kis sárga bérencek (Minyonok), az izmos felsőtestek (Magic Mike XXL), a Vin Diesel-paródia (Superfast!) és a fejünkben lévő hangok (Agymanók) mellett sem. A sorozatkedvelőknek pedig Wayward Pines cikkünket ajánljuk.

TARTALOM

Háttér: Pixel, A kis herceg, Papírvárosok, Hangya, Ted 2, Mission: Impossible - Titkos nemzet
Kritika: Terminator: Genisys, Papírvárosok, Ted 2, Minyonok, Szeméttelep, Fekete-tenger, Snowpiercer - Túlélők viadala, Magic Mike XXL, Törtetők, Valami követ (másvélemény), Agymanók, Superfast! - Haláli iramban
Extra: A legőrültebb rajongói elméletek, A Millenium-trilógia 1. rész (A tetovált lány)
Sorozat: Wayward Pines
Filmklasszikus: Mechanikus narancs

A FilmMagazin júliusi számát egy héttel korábban olvashatod, mint bárhol máshol, ha megvásárolod a Monaco: What's Yours Is Mine teljes játékkal érkező 2015/07-os GameStar magazint és a GameStar Plus aktuális havi kódját aktiválod a megfelelő aloldalon. Jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)