Hirdetés

FilmMagazin 2015/08 - egy Jokeres ajándék a GameStar mellé

|

Megújult címlappal, DC Filmes Univerzum háttéranyaggal, valamint Hangya, Pixel, Fantasztikus Négyes, Mission Impossible - Titkos nemzet kritikákkal és Jokerrel érkezett meg a GameStarhoz ingyenesen járó augusztusi FilmMagazin.

Hirdetés

Folyamatosan próbáljuk szebbé varázsolni a FilmMagazint, az augusztusi számtól kezdve például részben megújult címlappal jelenik meg havonta szeretett digitális újságunk. 

Persze nem ez volt az elmúlt hónap legnagyobb újdonsága, elég csak olyan premierekre gondolni, mint a Fantasztikus Négyes, amely sokaknál kiverte a biztosítékot, vagy az U.N.C.L.E. embere, ami viszont az utóbbi évek egyik legstílusosabb filmje lett, egyenesen Guy Ritchie műhelyéből. Gondoltunk azokra is, akik a nagy szuperhősdömpingben elvesztették a fonalat, ezúttal a DC Filmes Univerzum kapcsán teszünk rendet a fejekben és egyúttal összeszedtünk mindent, amit jelenleg tudunk Jokerékről.  

Augusztus a kritikák terén sem szűkülködött alapanyagban, elvégre a nagyobb bemutatók (mint a Mission: Impossible - Titkos nemzet, a Fantasztikus Négyes, a Hangya, Pixel) mellett odafigyeltünk a "kisebb" alkotásokra is (Az ajándék, Önkívület, Akihez beszél a föld). Odafigyeltünk a sorozatokra is, így az éppen felkapott nagyágyúkról (Fear the Walking Dead és Mr. Robot) kimerítő cikkeket olvashattok az augusztusi FilmMagazinban, de a sok betű helyett inkább beszéljen a címlap, valamint a rövid tartalomismertető: 

TARTALOM

Háttér: Kész katasztrófa, BeSZERvezve, A Fantasztikus Négyes, Az U.N.C.L.E. embere, Bemutatkozik a DC filmes univerzuma (DC: Kezdődik!; Batman Superman ellen: Az igazság hajnala; Suicide Squad; Hírek, pletykák, érdekességek; Hova tovább, DC?)
Kritika: Mission Impossible - Titkos nemzet, A Fantasztikus Négyes, Az U.N.C.L.E. embere, Az ajándék, A Hangya, Önkívület, Akihez beszél a Föld, Pixel
Extra: Joker a filmvásznon, A Millenium-trilógia 2. rész (A lány, aki a tűzzel játszik)
Sorozat: Fear The Walking Dead, Mr. Robot
Filmklasszikus: Ne bántsátok a feketerigót!

A FilmMagazin augusztusi számát egy héttel korábban olvashatod, mint bárhol máshol, ha megvásárolod a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition teljes játékkal érkező 2015/08-as GameStar magazint és a GameStar Plus aktuális havi kódját aktiválod a megfelelő aloldalon. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)