Hirdetés

FilmMagazin 2015/09 - ajándék a GameStar mellé

|

Megérkezett a GameStarhoz ingyenesen járó szeptemberi FilmMagazin A marsi háttéranyaggal, valamint Everest, A szállító: Örökség és Hitman: A 47-es ügynök kritikákkal.

Hirdetés

A legtöbben már Andy Weir könyvének (A marsi) adaptációját várják, de az október elsejei premier kicsit még távolabb van, előtte is mutatkoztak/mutatkoznak be olyan művek, amik megérdemlik a reflektorfényt. Persze ha valaki nagyon kíváncsi a Mentőexpedícióra (ez a magyar cím még mindig fáj), annak muszáj elolvasnia a róla készült háttéranyagunkat, de rajta kívül is számos érdekességgel szolgálhat a szeptemberi FilmMagazin

Baltasar Kormákur Everestjét például minden lehetséges módon (háttércikk, kritika, extra) körbejártuk, de kíméletlenül ítéletet mondtunk többek között olyan filmek felett is, mint a Szállító: Örökség, a Víkend, a Vakáció, a Kész katasztrófa, Sinister 2 - Az átkozott ház és a Hitman: A 47-es ügynök. 

A sorozatkedvelőket Heroes Reborn és Híradósok olvasnivalóval várjuk, a filmklasszikusok szerelmeseit pedig a Volt egyszer egy vadnyugat szórakoztathatja el ebben a hónapan, amely ráadásul újra mozikba kerül majd szeptember 24-től. Íme a legújabb FilmMagazin teljes kínálata:

TARTALOM

Háttér: A (sz)ex az oka mindennek, Everest, Az útvesztő: Tűzpróba , Mentőexpedíció
Kritika: Transporter: A szállító - Örökség, Víkend, Boldogság bármi áron, Everest, Suite Francaise, Dübörög a szív, Get On Up, Big Game: Nagyvad, Ex Machina, Vakáció, Hitman: A 47-es ügynök, BeSZERvezve, Kész katasztrófa, Sinister 2 - Az átkozott ház, Írány a bárka!
Extra: Mars a Marsra! A Millenium-trilógia 3. rész (A kártyavár összedől)
Sorozat: Heroes Reborn, Híradósok
Filmklasszikus: Volt egyszer egy vadnyugat

A szeptemberi FilmMagazint egy héttel korábban olvashatod, mint bárhol máshol, ha megvásárolod a Thief teljes játékkal érkező 2015/09-es GameStar magazint és a GameStar Plus aktuális havi kódját aktiválod a szokásos aloldalon. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)