Hirdetés

FilmMagazin 2015/10 - egy kis ajándék a GameStar mellé

|

Az utolsó boszorkányvadász háttéranyaggal, Bíborhegy, Legenda és Mentőexpedíció kritikákkal és a The Walking Dead 6. évadával érkezett meg a GameStar mellé ingyenesen járó FilmMagazin legújabb száma.

Hirdetés

Mikor Vin Diesel halálos iramban válik boszorkányvadásszá, a leendő asszaszin Shakespeare-t játszik, Tom Hardy kettős látást okoz, Guillermo del Toro bíbort fakaszt a hegyből és Perzsia egykori hercege szálkásabb, mint egy komplett kárászraj, akkor tudod, hogy izgalmas októberi FilmMagazinnak nézel elébe. 

Csupa olyan film kapott helyet a legfrissebb kiadásunkban, amitől hangos most a világháló, elvégre a Mentőexpedícióban újfent dollármilliókat költünk Matt Damon megmentésére, a Vissza a jövőbe rendezője pattanásig feszíti a tériszonyosok idegeit, Adam Sandler újfent megpróbál vicces lenni a szörnyek szállójában, az útvesztő másodszorra tüzesebb kalandokat ígér, Tom Hardy önmagával játszadozik gengszteresdit és a címlapon virító, megkomolyodott Loki mellett az sem elhanyagolható, amit Robert Kirkman zombiapokalipszisának hatodik felvonásáról írtunk. 

TARTALOM

Háttér: Az utolsó boszorkányvadász, Macbeth, Pán, Sicario - A bérgyilkos, Bíborhegy
Kritika: Legenda, Kötéltánc, Bíborhegy, Mentőexpedíció, Hercegnők éjszakája, Mélyütés, Hotel Transylvania 2 - Ahol még mindig szörnyen jó, Az útvesztő: Tűzpróba, Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni, A megváltás
Extra: Macbeth a filmvásznon, Szuperhősfilmek folytatásai, amik nem készültek el
Sorozat: The Walking Dead 6. évad
Filmklasszikus: Papírhold

A FilmMagazin októberi számát egy héttel korábban olvashatod, mint bárhol máshol, ha megvásárolod a dupla teljes játékkal érkező 2015/10-es GameStar magazint és a GameStar Plus aktuális havi kódját aktiválod a megfelelő oldalon. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)