Hirdetés

FilmMagazin 2016/02 - ajándék a GameStar mellé

|

Zoolander 2 háttércikkel, Deadpool és Nagyfater elszabadul kritikákkal és Michael Keaton portréval futott be a GameStar mellé ingyenesen járó FilmMagazin aktuális száma.

Hirdetés

Miközben Deadpool uralma alá hajtja a hazai mozikat, muszáj megemlékeznünk a többi premierről is, amikről természetesen a FilmMagazin első kézből számol be nektek legújabb számában.

Zoolander 15 év után tér vissza, amiről annak rendje és módja szerint megemlékeztek egy lehengerlő háttércikkel. Ben Stiller Kék Acéljának működése mellett azzal a gondolattal is eljátszadoztak, hogy kik diadalmaskodhatnak a hónap végén megrendezésre kerülő Oscar-gálán. És ha már arany szobrocska, akkor a kritikákat is ehhez igazították, így írtak többek között olyan Oscar-esélyesekről, mint A nagy dobás, a Carol, a Brooklyn, A szoba, a Spotlight és A dán lány is. Michael Keatonról portrét, az új X-Aktákról pedig ismertetőt készítettek, de a címlap alatt bővebben is utánaolvashattok annak, hogy mi mindenre számíthattok a februári FilmMagazintól. 

TARTALOM

Háttér: Oscar 2016 esélylatolgatás, Zoolander 2, Ave, Cézár!
Kritika: Deadpool, A nagy dobás, Félvilág, Spotlight - Egy nyomozás részletei, Carol, A fiú, Brooklyn, Viharlovagok, Nagyfater elszabadul, A szoba, Mustang, A dán lány, Gondolj rám, Straight Outta Compton
Extra: Micheal Keaton portré, Deadpool-képregények,
Sorozat: A térség, X-akták
Filmklasszikus: Dr. Strangelove

A FilmMagazin februári számát egy héttel korábban olvashatod, mint bárhol máshol, ha megvásárolod a Remember Me teljes játékkal érkező 2016/02-es GameStar magazint és a GameStar Plus aktuális havi kódját aktiválod a megfelelő oldalon. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)