Hirdetés

FilmMagazin 2016/06 - ajándék a GameStar mellé

|

Függetlenség napja 2 háttércikkel, Szemfényvesztők 2, Szenilla nyomában és Démonok között 2 kritikákkal futott be a GameStarhoz ingyenesen járó FilmMagazin új száma.

Hirdetés

Mint ahogyan arról nemrég értesülhettetek, a CineStar sajnos megszűnt, viszont az írók a filmes társoldalunkon, a Puliwoodon folytatják tovább, ez pedig hatással volt a FilmMagazinra is, amely mostantól már a Puliwood támogatásával jelenik meg hónapról-hónapra a GameStar ingyenes mellékleteként. 

Az első megújult számban ismételten temérdek tartalommal készültünk nektek. Olvashattok többek között kimerítő háttéranyagot az új Tini Nindzsa Teknőcökről, elmerülünk Roland Emmerich űrlények bosszújával súlyosbított katasztrófafilmjében, míg a kritikák terén hol trükköztünk (Szemfényvesztők 2), hol paráztunk (Démonok között 2.), hol elolvastunk a cukiságtól (Szenilla nyomában). Természetesen nem hagytuk szellemi táplálék nélkül a sorozatkedvelőket sem, ezúttal a The Flash sorozattal foglalkoztunk kiemelten, de a címlap alatt bővebben is utánaolvashattok annak, hogy mi mindenre számíthattok a júniusi FilmMagazintól.

TARTALOM

Háttér: Tini nindzsa teknőcök - Elő az árnyékból, A függetlenség napja: Feltámadás, Szenilla nyomában, A neon démon
Kritika: Szemfényvesztők 2, Démonok között 2, Szenilla nyomában, Központi hírszerzés, Alice Tükörországban, Rendes fickók, Warcraft: A kezdetek
Extra: Nicolas Winding Refn filmjei
Sorozat: The Flash - A Villám (Sorozatbemutató, Így készült a szinkron, Interjú a főszereplővel)
Filmklasszikus: Kék bársony

A FilmMagazin júniusi számát egy héttel korábban olvashatod, mint bárhol máshol, ha megvásárolod a Batman: Arkham City GOTY teljes játékkal érkező 2016/06-os GameStar magazint és a GameStar Plus aktuális havi kódját aktiválod a megfelelő oldalon. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)