Hirdetés

Feltámasztják a Végső állomás-szériát, készül a hatodik rész

|

A Fűrész filmek íróival az oldalán tér vissza az egykor népszerű franchise.

Hirdetés

Ismét mindenkit utol fog érni a halál a közelgő Végső állomás-filmben.

Hirdetés

A New Live filmstúdió gondolt egyet, majd visszanyúlt a 2000-es évek egyik megosztó, de legalább annyira nézett filmsorozatához, a Végső állomáshoz, ami nyolc év után fog újabb résszel bővülni. A korábbi filmek durván 700 millió dolláros bevételre tettek szert 2000 és 2011 között, ami akkori mércével egyáltalán nem volt rossznak mondható, így abszolút nem kizárt, hogy sikerrel térhet vissza a Végső állomás.

A bejelentés mellett már azt is tudjuk, hogy a hatodik rész forgatókönyvét két korábban a Fűrész filmeken is dolgozó író, Patrick Melton és Marcus Dunstan jegyzi majd. A koncepció valószínűleg nem fog változni, avagy arra számíthatunk, hogy a Halál hathatós közreműködésének köszönhetően előbb vagy utóbb, de mindenkit utolér majd a saját végzete. Az elmúlt évekből egyébként a New Line stúdiójának köszönhetjük a korszerűsített Az filmet és a Démonok között franchise öt filmjét is, így joggal bízhatunk egy vállalható folytatásban.

Ti szerettétek a korábbi Végső állomás-filmeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)