Hirdetés

A Stranger Things tinisztárja szívesen lenne fiatal Ben Solo

|

Finn Wolfhard 20 évvel fiatalabb Adam Drivernél, szóval belefér abba a korba, amikor Han Solo fia a Kylo Ren felé vezető útra lépett.

Hirdetés

A Star Wars legnagyobb történetfolyama, a Skywalker-saga ugyan lezárult a legfrissebb mozifilm megjelenésével, és a vegyes visszajelzések, valamint a visszafogott siker miatt egyelőre úgy tűnik, ezt a sztorit különféle mellékszálaival együtt parkolópályára teszi a Lucasfilm és a Disney. Egyesek szerint határozatlan időre elhalasztották az Obi-Wan tévésorozatot is (mondjuk mások szerint meg nem), és bár a Mandalorian egyértelmű sikerként íródott be az univerzum történelmébe, ez egyelőre nem kapcsolódik szorosan az 1977 óta futó fő történethez. Épp ezért kissé korainak tűnhet bármilyen olyan híresztelés vagy terv, ami mégis ide köthető, de ki tudja, a Disney csinált már ennél nagyobb kanyarokat és furcsaságokat is.

Hirdetés

A fenti elmélkedés alapja az, hogy Finn Wolfhard közölte egy interjúban, miszerint szívesen eljátszaná a fiatal Ben Solo szerepét egy Kylo Ren előzmény-sztoriban. Ez a Finn persze nem az a Finn, az ifjú színészt leginkább a Stranger Things sorozatból lehet ismerni, ahol Mike karakterét alakítja. Wolfhard egy rajongói kérdésre válaszolt Twitteren, a kommentelő felvetette, hogy simán beleférne a fiatal Ben Solo karakterébe, mire a színész egy kérdésekre válaszoló videóban azt válaszolta, nagyon szívesen állna a feladat elé.

"Nem csak szerinted jó ötlet, én is szívesen csinálnám"

- válaszolta Wolfhard. "De a sorozat most ért véget. De persze épp szabad vagyok, kedves Marvel, és Disney. Mármint, a Marvel nem a Disney alá tartozik, vagy mi. Mindegy is, a lényeg, hogy vegyenek fel a szerepre!" A jelenet egyébként az alábbi videóban 1:58-tól látható.

Az kissé megmosolyogtató, hogy a fiatal színész némelyest összekeverte a Marvel és a Lucasfilm, valamint a Disney kapcsolatát, de ez lényegtelen, 17 évesen nem feltétlenül kötelező tisztában lenni a ki-kinek-a-kicsodája viszonyokkal. És a Marvel épp most indította el a "Star Wars: The Rise of Kylo Ren" című képregénysorozatot, amely pont azzal az idővel foglalkozik, amikor az ifjú Ben Solo Luke Skywalker tanítványa, majd összetűzésbe keveredik mesterével és átáll a sötét oldalra. Emellett ugyebár azt is jól tudjuk, hogy az eredeti Star Wars trilógia után is a "főgonosz" Darth Vader fiatalkoráról készítettek előzménytrilógiát, szóval ha összeadjuk ezt a kettőt, akár tényleg elképzelhető lenne valami hasonló újra a mozikban.

Egyelőre azonban a Star Wars franchise-ért felelős Kathleen Kennedy is csak rébuszokban beszél arról, mi lesz az eddig ívelő nagy történetszállal:

"Az idő olyan gyorsan elszállt, ahogy öt év alatt elkészítettük ezt a három filmet, és ha arra gondolok, hogy ezzel lezártuk a sagát, az persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindörökre végeztünk a Skywalkerekkel. Még mindig visszatérhetnek így vagy úgy, de most mindenképpen lezártuk ezt a történetet".

Februárban állítólag megkapjuk az első hivatalos információt arról, mi lesz a Star Wars univerzum következő mozis dobása, addig pedig legfeljebb csak találgathatunk, hogy valamilyen szorosabban kapcsolódó spin-off érkezik, vagy tényleg igaza lesz azoknak, akik szerint jóval az eddigi filmek kora elé ugrunk, a Régi Köztársaság idejére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)