Hirdetés

Flashpoint - hivatalosan is megvannak az új rendezők

|

Most már biztos (már amennyire egy DC filmnél az lehet), hogy kik rendezik a nagyszabású Flash mozit.

Hirdetés

Még januárban számoltunk be arról, hogy a hírek szerint a DC Comics és a Warner Bros. megkörnyékezték a Pókember: Hazatérés írópárosát. Terveik szerint John Francis Daley és Jonathan Goldstein lehetnének azok, akik végre tető alá hozzák a többszöri rendezőváltáson átesett önálló Flash mozit, ami időközben már egy sokkal fontosabb crossover eseményfilmmé, a Flashpointtá vált.

Hirdetés

Nos, eddig csak arról hallottunk, hogy javában folynak a tárgyalások, a duó például azon is viccelődött már, hogy nem tudnak megegyezni a parkolóhelyekről, és mivel a kellékesek helye mellé akarják pakolni őket, nem történt még meg az aláírás. Természetesen a mókás indok helyett jóval prózaibb okok állhattak a háttérben, ha tippelnem kéne akkor szerintem azon ment a vita, pontosan milyen összeg is kerüljön arra a bizonyos csekkre. 

Mostanra viszont már feleslegessé is vált a találgatás, hiszen John Francis Daley a Twitteren tett közzé egy klasszikus FLash GIF-et, mindössze annyi szöveggel, hogy "It's happening!", vagyis "Megtörténik!". John Francis Daley és Jonathan Goldstein tehát hivatalosan is a Flashpoint rendezőivé váltak.

Nagy kérdés, hogyan lesznek képesek adaptálni ezt a sok szereplőt mozgató, a DC univerzum szempontjából kulcsfontosságú történetet, amelyben (figyelem, a Flashpoint képregény sztorija jön nagy vonalakban, ha zavar az esetleges spoiler, akkor most hagyj fel az olvasással!) Flash visszautazik az időben, hogy megmentse édesanyját, tette azonban olyan események láncolatát indítja el, amik teljesen megváltoztatják a történelmet, az így létrejött alternatív idővonalon pedig az Igazság Ligája sosem született meg. Itt Bruce Wayne halt meg, szülei viszont életben vannak, sőt apjából, Thomas Wayne-ből lett végül Batman, édesanyja, Martha pedig Jokerré vált. Ráadásul Aquaman és Wonder Woman háborúban állnak, Superman pedig lényegében az amerikai kormány fegyvere.

A Flashpoint forgatókönyvét egyébként az a Joby Harold írja, aki Guy Ritchie-vel együtt az Arthur király: A kard legendája írásáért is felelt, valamint neki köszönhetjük majd az idén novemberben érkező új Robin Hood szkriptjét is. 

Ti örültök, hogy tényleg John Francis Daley és Jonathan Goldstein fogja rendezni a Flashpointot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)