Hirdetés

Flashpoint - a Marvel íróit vennék kölcsön a problémás Flash mozihoz

|

A Pókember: Hazatérés írópárosa rendezhetné a tervezett Flashpoint filmet.

Hirdetés

Közel sem alakul fényesen a DC filmek sorsa, szinte hetente váltakoznak az elméletek arról, hogy az egyes készülő mozik illeszkednek-e az eddigi kánonba, vagy különálló alkotások lesznek, ráadásul a filmek rendezői sincsenek betonbiztos pozícióban, nem beszélve olyan színészekről, mint például Ben Affleck. Ezúttal Flash önálló filmje miatt izgulhatunk, újabb rendezők kerültek fel a horizontra. 

Hirdetés

John Francis Daley és Jonathan Goldstein neve azoknak lehet ismerős, akik nem rohantak ki a moziból a Pókember: Hazatérés stáblistájánál, hiszen a két úriember írta a film forgatókönyvét. A legfrissebb hírek szerint pedig pont velük tárgyal jelenleg is a Warner Bros. a hányattatott sorsú Flashpoint mozi kapcsán. A projekt már kétszer is elveszítette rendezőjét, így csak remélni tudjuk, hogy abban az esetben, ha tényleg megszületik a megállapodás, akkor nem húzzák már tovább a dolgot, és valóban elkezdődhetnek a Flashpoint munkálatai. A DC univerzum szempontjából kulcsfontosságú történetről van szó, így érthető, hogy nem akarnak mellényúlni a rendezővel, de azért most már tényleg illene kitalálni, milyen irányba akarják egyengetni a filmet. 

Ti örülnétek, ha tényleg John Francis Daley és Jonathan Goldstein rendezné a Flashpointot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)