Hirdetés

Fogadjunk, hogy nem ismered fel az összes filmet ezen a képen

|

Igazi filmrajongó vagy? Láttad az összes hollywoodi szuperprodukciót? Akkor ezt a játékot neked találták ki.

Hirdetés

A Popcorn Garage játéka hardcore filmrajongóknak készült, de azok is remekül elszórakoznak majd vele, akik csak néhányat láttak  az elmúlt évtizedek legnagyobb film-klasszikusaiból.

A játék lényege, hogy a képen lévő 66 filmből minél többet, lehetőleg az összesen felismerjük. Vannak benne nagyon egyszerűek, R2-D2 és a DeLorean például elég árulkodó, de ennék sokkal szofisztikáltabb utalásokkal is találkozzunk majd. Minden helyes válaszért kapunk egy pontot és megnézhetünk egy jelenetet is az adott filmből.

A válasznak szánt mezőbe a film pontos címét kell beírni, és mivel csak háromszor hibázhatunk, érdemes odafigyelni arra, hogyan is írtuk le a film címét. A játékot ide kattintva tudjátok kipróbálni.

Ti hány filmet ismertetek fel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)