Hirdetés

Folytatás készül a Netflix népszerű horrorfilmjéhez

|

Ha minden igaz, akkor a Netflix már dolgozik is a Bird Box, avagy a Madarak a dobozban második részén.

Hirdetés

A 2018-ban megjelent, regényen alapuló Bird Box (magyarul Madarak a dobozban) nagy sikert aratott a horrorrajongók körében, és rövid ideig az interneten is sűrűn találkozhattunk vele. Most pedig úgy tűnik, hogy érkezik a film folytatása, ami egy eléggé logikus döntésnek tűnik a Netflix részéről.

Hirdetés

A jó hírt maga a regény írója, Josh Malerman osztotta meg egy interjúban. Az író értelemszerűen nem szolgálhatott konkrét részletekkel, de azt megerősítette, hogy már készül a Bird Box folytatása. Nagy valószínűséggel még sokat kell várnunk a hivatalos leleplezésre, de legalább már tudjuk, hogy létezik a projekt a Netflixnél.

Egyébként júliusban jelenik meg a Bird Box regény folytatása, a Malorie, szóval már nem kell sokat várni a történet következő fejezetére. Nektek hogy tetszett a film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)