Hirdetés

Folytatásokat kap a Tőrbe ejtve, Rian Johnson viszont már a Netflixnek szállítja az új részeket

|

Alaposan a zsebébe nyúlt a Netflix, hogy megvásárolhassa a Tőrbe ejtve folytatásainak jogait.

Hirdetés

Rian Johnson neve sok Star Wars-rajongó számára szitokszónak számít, noha objektíven (vagy objektívebben) nézve azért kijelenthető, hogy egy kifejezetten jó rendezőről van szó, aki olyan filmekkel ajándékozott meg bennünket, mint például a 2019-es Tőrbe ejtve (Knives Out), ami Golden Globe-, BAFTA- és Oscar-jelöléseket is magáénak tudhatott, az Amerikai Filmintézet pedig beválasztotta 2019 tíz legjobb filmje közé.

A Tőrbe ejtve mindössze 40 millió dollárból készült, és világszinten 311,4 millió dollár bevételt termelt. Várható volt, hogy egy ilyen siker nem marad folytatás nélkül, arra viszont biztosan nem mindenki számított, hogy a Tőrbe ejtve második és harmadik részéért (igen, egyből két folytatást is beterveztek) nem a mozikat kell majd felkeresnünk, ugyanis a Netflix vásárolta meg a két készülő epizód jogait.

Hirdetés

Ezért nem kevesebb mint 450 millió dollárt fizetett a piacvezető streamingplatform. A hírek szerint az új részekben is Daniel Craig marad a főszereplő, az író és rendező pedig továbbra is Rian Johnson lesz. Johnson elárulta, hogy a második részben Benoit Blanc nyomozó egy teljesen új bűntényt készül majd megoldani, új helyszínre és persze új stábra számíthatunk ennek tükrében. 

Rian Johnson egyébként sem fog unatkozni az elkövetkező években, elvégre Poker Face címmel sorozatot készít a Peacock streamingplatformra, illetve továbbra is tervben van egy új Star Wars trilógia, amelyért ő lesz a felelős. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)