Hirdetés

Folytatást és spin-offot is kap a Netflix legdrágább filmje

|

Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készült A szürke ember nagyon bejött a streaming szolgáltatónak.

Hirdetés

Mark Greaney 2009-es, azonos című regényének 200 millió dollárból forgatott adaptációja ott volt az idei legjobban várt filmeket felvonultató listánkon, azonban hiába a Marvel tapasztalt író- és rendezőpárosa, A szürke ember felemásra sikerült a kritikusok, így a Puliwood kritikája szerint is. Az előfizetők azonban másképpen ítélhették meg, ugyanis a Netflix annyira elégedett a film teljesítményével, hogy máris berendelte annak folytatását, sőt egy mellékszálat is, amelyet egy izgalmas duóra bízott. 

Hirdetés

A streaming szolgáltató a Twitteren jelentette be az alábbi kép társaságában, hogy jön A szürke ember folytatása, Ryan Gosling pedig vissza fog térni Sierra Six szerepében, de nem csak ő, hanem a rendezők és az egyik író (Anthony Russo, Joe Russo, Stephen McFeely) is. 

Még érdekesebb, hogy a spin-off szkriptjét a Deadpoolt és a Zombielandet jegyző Paul Wernick-Rhett Reese páros vállalta be, amely a film világának teljesen más elemeit fogja feltérképezni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Azt még nem tudni pontosan, hogy mely karakterekre fókuszál majd a mellékszál, de azok alapján, amit Joe Russo mondott nemrég egy Mumbaiban tartott sajtótájékoztatón a Hindustan Times szerint, Avik Shan karaktere, Dhanush több játékidőt kaphat: 

"Ez egy könyvsorozaton alapul, így lehetőség van arra, hogy ezt a jövőbeni filmekre is kiterjesszük. Szeretnénk bővíteni a világot, mert imádjuk az összes karaktert, de szükségünk van arra, hogy a közönség megmondja nekünk, akarnak-e többet látni a történetből vagy sem. Ha tovább folytatjuk a sztorit, akkor garantálhatom, hogy Dhanush része lesz ennek a világnak a továbbiakban."

A Russo testvérek azt már a GamesRadar+-nak árulták el, hogy mennyire imádják a szarkazmus és az akció keverékét, a karakterekkel való játszadozást, Sierra Sixet és azt, amit Ryan csinál vele. Erre pedig még egy film erejéig biztosan lesz lehetőségük. Ti örültök a Netflix döntésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)