Hirdetés

Folytatást kap a 2019-es Az oroszlánkirály

|

Újra mozikba küldi a Disney a fotorealisztikus CGI oroszlánokat, de ezúttal már nem Jon Favreau ül majd a rendezői székben.

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a garantáltan tetemes profit besöprése mellett mennyi értelme és relevanciája van a Disney által folyamatosan szállított élőszereplés és CGI remake-eknek, így például a 2019-ben bemutatott új Az oroszlánkirálynak. A stúdió mindenesetre továbbra is addig üti azt a bizonyos vasat, amíg az meleg, a legújabb hírek szerint pedig az oroszlánokat hamarosan újra elő fogják venni. 

Folytatást kap ugyanis a 2019-es CGI mozi, és már azt is tudni lehet, hogy a második rész esetében le fogják cserélni a rendezőt. A tavalyi filmet még a jelenleg a Star Wars: The Mandalorian útját egyengető Jon Favreau rendezte, a folytatást viszont a 2016-os Holdfény forgatókönyvéért Oscar-díjat kapó Barry Jenkins vezényelheti le.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy az első rész szinkrongárdájából (Donald Glover, Beyoncé Knowles-Carter, Billy Eichner, Seth Rogen, James Earl Jones, csak hogy a legfontosabb szereplők hangjait említsük) ki tér majd vissza az új filmben is, az viszont már eldőlt, hogy a forgatókönyvért ismét Jeff Nathanson felel. 

Egyes források szerint legalábbis bizonyos mértékben Mufasa fiatal éveire koncentrál az új film, de nem egy előzménysztoriról lesz szó, hanem rendes folytatásról, szóval valószínűleg csak különböző visszaemlékezések formájában ismerhetjük majd meg Simba apjának gyerekkorát.

Barry Jenkins elmondta, hogy a '90-es években segített nővérének nevelni két kisfiút, és ebben az időben Az oroszlánkirály karaktereivel együtt nőtt fel ő maga is, éppen ezért egy nagy álma válik most valóra azzal, hogy ő dolgozhat a mese kibővítésén. Az eredeti rajzfilm egyébként 1998-ban már kapott egy folytatást (Az oroszlánkirály 2. - Simba büszkesége), de minden bizonnyal most egy teljesen új történetet ismerhetünk majd meg, nem ezt fogják adaptálni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)