Hirdetés

Folytatást kap az Emma Stone-féle élőszereplős Disney film, a Szörnyella

|

Emma Stone alá is írta a szerződést a Disney-vel, biztosan elkészül a Szörnyella 2.

Hirdetés

Korábban arról lehetett hallani, hogy Scarlett Johanssonhoz hasonlóan Emma Stone is be fogja perelni a Disney-t, mivel a stúdió nem csak a Fekete Özvegyet, hanem az élőszereplős Szörnyella filmet is egyszerre mutatta be a mozikban és a Disney+ streamingplaformon (ezáltal jóval kevesebb lett a mozis bevétel, a színésznő ennek függvényében járó bevételei pedig csökkentek).

Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy Emma Stone és a Disney rendezték nézeteltérésieket, mivel a aláírták a Szörnyella 2-ről szóló szerződést.

Hirdetés

Folytatást kap tehát az idén bemutatott élőszereplős Szörnyella, ami a 101 kiskutya antagonistájának eredettörténetét mesélte el nekünk. Azt egyelőre még a hírt robbantó Deadline sem tudja, hogy egészen pontosan milyen formában mutatják majd be a Szörnyella 2-t, varázsgömb nélkül lehetetlen megjósolni, hogy csak mozikba érkezik, párhuzamos premiert kap, vagy esetleg kizárólag a Disney+-on lesz elérhető. 

A hírek szerint a főszereplő mellett az első Szörnyella írója és rendezője, vagyis Tony McNamara és Craig Gillespie is visszatérnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)