Hirdetés

Folytatást kaphat a The Falcon and the Winter Soldier

|

A héten lezárul az első menet, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ez még nem a vége.

Hirdetés

A The Falcon and the Winter Soldier eredetileg egy minisorozatnak készült, csakúgy, mint a WandaVision, így az Emmy-nevezéskor emiatt mindkettőt abban kategóriában is indították. Most úgy tűnik, hogy a Marvel Studios a drámák közé is bedobja a Sólymot és haverját, ami könnyen jelentheti azt, hogy a Disney+ széria második évadot is kaphat, amit egyébként a stúdió producerének, Nate Moore-nak nyilatkozata is alátámaszt.

Hirdetés

Nate az IndieWire-nek adott interjújában beszélt a sorozatról és a folytatás lehetőségéről.

"Rengeteg ötletünk van, mert mindig szeretünk azon agyalni, hogy hova mehet még tovább'ez a dolog, de hozzátartozik az egészhez, hogy a járvány közepén örülünk, hogy időre befejezhetjük a showt. Az évad végén remélhetőleg mindenki látja majd, hogy milyen történetmesélési lehetőségek lennének a folytatásokban."

A producer azt is elmondta, hogy miben különbözik a The Falcon and the Winter Soldier a WandaVisiontől.

"Szerintem a WandaVision egy olyan sorozat, amit csak egyszer tudsz összehozni. Vanda nem mehet már vissza abba a valóságba. Az egy teljes történet volt, ami megmutatta, hogy mire képes a karakter és mit lehet kihozni a történetéből. A The Falcon and the Winter Soldier arról szól, legalábbis számomra, hogy mit is jelent egy szuperhős hagyatéka Amerika Kapitány és a többi karakter lencséjén keresztül nézve. Ez egy olyan történet, amit szerintem elő lehet venni több szezonban is, mert igazából ez egy örökzöld beszédtéma."

Most pénteken zárul le a Sólyom és Bucky kalandja, ami lehet, hogy valójában valaminek a kezdete lesz. Akárhogy is, kíváncsian várjuk az új Amerika Kapitány színre lépését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)