Hirdetés

Folytatást kaphat az Üvegtigris, jöhet a negyedik rész?

|

Legalábbis erre utal a Rókát alakító Gáspár Sándor nyilatkozata.

Hirdetés

Ha két kultikus magyar filmszériát kellene kapásból mondani, akkor valószínűleg a legtöbben a Valami Amerikát és az Üvegtigrist dobnák be válaszként. Az évek során mindkét széria trilógiává bővült, az Üvegtigris 3-at 2010 decemberében mutatták be. Lassan 12 éve várnak tehát már a rajongók az esetleges folytatásra, de könnyen lehet, hogy hamarosan ez tényleg megvalósulhat.

A Blikk számolt be ugyanis nemrég arról, hogy az Üvegtigris-filmekben Rókát alakító Gáspár Sándor a Life TV Ébredj velünk című műsorába az esetleges negyedik részről beszélt.

Hirdetés

Gáspár Sándor a folytatást firtató kérdésekre egészen pontosan így felelt:

"Most nagyon titokzatos leszek, hogy felstrófoljam az érdeklődést, beszéltem róla magánemberként valakivel."

Nem arról van még szó tehát, hogy holnap a mozikba kerül az Üvegtigris 4, de úgy tűnik, az asztalon van a terv. Kíváncsian várjuk, esetleg Rudolf Péter hozzá fog-e valamit fűzni mindehhez a közeljövőben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)