Hirdetés

Folytatódhat a Darkman széria

|

Sam Raimi biztató dolgokat árult el az általa megálmodott szuperhősös kaland kapcsán.

Hirdetés

Sam Raimi kifejezetten egyedi munkát végzett a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmmel, így nem is meglepő, ha esetleg sokan ismét megnéznék, hogyan dirigál egy hasonló műfajú alkotást, esetleg pont a Pókember 4-et.

A rendezőnek egyébként nem a Pókember-trilógia volt az első szuperhősös projektje, ugyanis még jóval korábban megalkotta saját karakterét, Dr. Peyton Westlake-et, vagyis Darkmant, akit egy 1990-es filmben Liam Neeson alakított, és ugyan a színész nem tért vissza a szerephez, érkezett még két folytatás a '90-es évek során.

Hirdetés

Az 1990-es első rész kifejezetten sikeres lett pénzügyi fronton, és a kritikusok is szerették, tehát valószínűleg most is sokan örülnének egy vadonatúj résznek. Lehet, hogy teljesülhet is ez az álom, ugyanis Raimi nemrég elárulta, hogy a Universal nemcsak beszél egy új Darkmanről, hanem már talált is hozzá egy producert. A rendező még nem ásta bele magát a folytatás sztorijába, mivel nagyon elfoglal volt Doctor Strange szürreális kalandjával, de azért menőnek tartja a dolgot.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Darkman egyébként nem egy klasszikus jófiú, hanem inkább egy antihős, aki nem érez fájdalmat, emberfeletti erővel, gyorsasággal, ügyességgel rendelkezik, illetve meg tudja változtatni a kinézetét is. Jó hír még, hogy Liam Neeson korábban arról nyilatkozott, hogy ha megfelelő a forgatókönyv, akkor szívesen visszatérne a karakterhez, tehát még az sincs kizárva, hogy ő fogja alakítani a címszereplőt a folytatásban.

Nektek bejöttek a Darkman-filmek? Szerintetek még ma is van létjogosultsága egy új résznek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)