Hirdetés

Folytatódhat A LEGO-kaland, de nem a Warnernek köszönhetően

|

Emmetéknél minden szupi-szuper a producer szerint.

Hirdetés

Meglehetősen stresszes életet élnek most azok a stábok, akik a Warner Bros. alatt dolgoznak, ugyanis sosem tudhatják, hogy melyik nap húzzák ki a lábuk alól a talajt - a Batgirl rendezői például akkor szembesültek a film elkaszálásával, amikor egyikőjük esküvőjét tartották.

Nem járt jobban a 2020-as Scooby! című animációs film folytatása sem, amelynek szintén mennie kellett a spórolás miatt, viszont van egy franchise, ami nem a Warner új vezetőségét készteti döntésre. 

Hirdetés

Bár A LEGO-kaland 2-ért még a Warner Bros. felelt, a csalódást keltő bevételei után (99 millió dolláros büdzséből 192 milliót termelt összesen) lemondott a jogokról a vállalat, a LEGO pedig a Universallal kötött egy ötéves szerződést. Eddig nem lehetett tudni, hogy mi lesz a franchise sorsa, de a LEGO-kaland, a LEGO Batman és a LEGO Ninjago filmek producere, Dan Lin biztató híreket közölt Emmet (Chris Pratt) és Vadóc (Elizabeth Banks) harmadik kalandjával kapcsolatban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Lin a Hot Seat podcast vendégeként árulta el, hogy a The LEGO Movie 3 még mindig aktív fejlesztés alatt áll, és a terveikről is mondott pár szót:

"Tudjuk, hogy váltanunk kell és egy másik művészeti formát kell választanunk, ami még mindig hű a LEGO-hoz. Hamarosan lesz is néhány bejelentésünk... Azt hiszem, menő módon találtuk fel újra [a koncepciót]."

Érdekes lesz látni, hogy miképpen tud megújulni a projekt a Universal felügyelete alatt, ahogyan azt is, hogy mennyi karakter fog visszatérni a korábbi részekből, élen például a kockásított Batmannel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)