Hirdetés

Folytatódhat a Star Trek Discovery, már biztosan lesz ötödik évad is

|

A Discovery mellett még egy rakat új tartalmat kapunk a Paramount+-nak köszönhetően.

Hirdetés

A Star Trek: Discovery a Paramount+ egyik tartópillére, így a platform nyilván jó darabig nem akar még lemondani majd róla. Ezt erősíti meg az a bejelentés is, miszerint a cég hivatalosan is zöld utat adott az 5. szezonnak.

A Discovery nagyon megosztotta a Star Trek rajongókat: vannak akik imádják, vannak akik utálják, és vannak akik állandóan az elkaszálásáról pletykálnak. Az biztosnak látszik, hogy az utóbbi tábor újra és újra lukra fut.

Hirdetés

A széria a negyedik szezonjával fog visszatérni 2022. február 10-én, de az idei év egyébként is sűrű lesz, ami a franchise-ot illeti. Az animációs Prodigy című sorozat új részei például már január 6. óta pörögnek, és február 3-ig szépen sorban érkeznek majd.

A Star Trek: Picard is visszatér egy második, 10 részes szezonnal, ami március 3-án kezdődik. Ezt követően elindul a Star Trek: Strange New Worlds, ami egyszerre lesz egy előzménytörténet és folytatás, hiszen a Discoveryben elindult szálakat viszi tovább, de a U.S.S. Enterprise Kirk előtti érájának történetét ismerhetjük majd meg a legénység kalandjain keresztül. A sorozat május 5-én indul.

A Lower Decks animációs sorozat is folytatódik egy harmadik évaddal valamikor 2022 nyarán, és a Prodigy is kap még 10 új részt valamikor 2022 későbbi részében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)