Hirdetés

Folytatódik a Mátrix 4 forgatása Németországban

|

Keanu Reeves nagyon pozitívan nyilatkozott a munkakörülményekről.

Hirdetés

A koronavírus miatt rengeteg projekt forgatását fel kellett függeszteni, viszont folyamatosan egyre több lehetőség van arra, hogy folytatódjanak a filmes munkálatok. A Mátrix 4 produkciós csapata is összeállt, és már Berlinben dolgoznak az ikonikus filmtrilógia folytatásán. A film sztárja, Keanu Reeves egy friss interjújában elmondta, hogy nagyon örül a visszatérésnek, és már izgatottan várta a munkát a csapattal. Megjegyezte, hogy a Babelsberg Studios a biztonsági előírásoknak megfelelően működik, és a csapat minden tagja jól érzi magát. 

Hirdetés

A Mátrix 4 történetén David Mitchell és Aleksandar Hemon írók, valamint a rendező Lana Wachowski dolgozott, Reeves mellett a korábbi filmekből visszatér Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith és Lambert Wilson is.

A Mátrix 4 a jelenlegi tervek szerint 2022. április 1-jén debütál a mozikban. Ti mire számítotok a filmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)