Hirdetés

Folytatódik a Pókember varázslat: Zendaya és Tom Holland is összejött?

|

A színészek lehetséges párkapcsolatáról való pletykákat tovább erősítette egy nemrég kiszivárgott fotósorozat. Eddig minden Pókember színész hasonló cipőben járt.

Hirdetés

A Marvel-moziverzumban Peter Parker és MJ karakterei már összejöttek, hiszen a Pókember: Idegenben egyik jelenetében elcsattant közöttük egy csók, a Nincs hazaútban pedig már biztosan egy párt fognak alkotni. A jelek szerint azonban a valós életben is barátságnál komolyabb kapcsolat lehet Zendaya és Tom Holland között, aminek a "Tomdaya" kapcsolatért rajongók most biztosan nagyon örülnek.

A két színész eddig minden interjúban tagadta, hogy egy pár lennének, egy Twitteren publikált lesifotós sorozat viszont éppen ennek ellenkezőjét bizonyítja. A Comic Fanatic nevű profil osztotta meg a képeket, amin Zendaya és Holland a forgatástól félrevonulva egy autóban megcsókolják egymást.

Hirdetés

A Twitter népe persze egyből felkapta a hírt, és már sok rajongó garantáltnak tekinti, hogy a színészek együtt vannak.

Sokan már párhuzamot vontak a korábbi Pókember-filmek főszereplői között is, hiszen annak idején Kirsten Dunst és Tobey Maguire szinte teljes titokban egy párt alkottak a való életben is a 2001-es Pókember idején, viszont a következő film forgatása alatt már külön voltak. Később kiderült, hogy James Franco is szerelmes volt Dunstba, ebből volt némi feszültség is a két színész között, de később ez elsimult.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A csodálatos Pókember két főszereplője, Emma Stone és Andrew Garfield között is kialakult a románc a filmes világon kívül, 3 éven át voltak kisebb-nagyobb megszakításokkal egy pár, 2015-ben váltak el újtaik. Ezek után külön érdekesség, hogy Zendaya és Holland lenne a harmadik pár, akik a Pókember-mozik forgatásán a karaktereikhez hasonlóan összejönnének.

Az újabb híresztelésekre, így a kiszivárgott képsorozatra egyelőre Zendaya és Tom Holland sem regáltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)