Hirdetés

Folytatódik a Star Wars: Jedihistóriák

|

A széria, ami mélyebben beleásott Dooku gróf és Ahsoka történelmébe már biztosan visszatér egy második körre.

Hirdetés

Az elmúlt napokban rengeteg Star Wars hír érkezett, aminek köszönhetően végre van egy elképzelésünk arról, hogy merre is tartanak a messzi-messzi galaxis hősei. A következő hónapokban és években megkapjuk az élőszereplős Ahsoka sorozatot, három új filmet, egy új játékot, és sok egyéb mellett egy újabb Jedihistóriák évadot is.

A 2023-as Star Wars ünnepélyen Dave Filoni maga erősítette meg, hogy a Star Wars: Jedihistóriák egy második évaddal tér vissza. Túl sok információnk még nincs a folytatásról, de Filoni nagyon lelkesnek tűnik.

Hirdetés

A Star Wars: A klónok háborúja 15 évvel ezelőtt került képernyőkre. A sorozatnak voltak mélypontjai, de összességében izgalmas, epizodikus beszámolója volt az univerzum egyik legmeghatározóbb eseményének. A széria jeles születésnapjának okán az alkotók tartottak egy panelt, ahol Filoni elmesélte, mennyire is imádott dolgozni a produkción. Aztán szóba került a szintén ő kezei alatt alakot öltő Jedihistóriák is.

"A Jedihistóriák annyira élvezetes projekt volt, hogy úgy döntöttem, még többet csinálok belőle."

A rajongóknak ennyi kellett: hatalmas üdvrivalgás közepette megerősítést nyert a második évad. Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor vagy hogy mely jedik főszereplésével érkezik a folytatás, de legalább már ezt is felírhatjuk a készülő Star Wars projektek listájára.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)