Hirdetés

Folytatódik az Agymanók

|

A Pixar még több érzelmet fog ránkzúdítani, de még sokáig kell várnunk rá.

Hirdetés

Kevés film beszélt jobban az érzelmeinkről, mint a 2015-ben bemutatott Agymanók, amely meg is testesítette őket. A Pixar remekműve gyorsan a szívébe lopózott kicsiknek és nagyoknak, és kialakult egy kisebb kultusz körülötte, így bármennyire is tűnt egyszeri és megismételhetetlen csodának, a stúdió megpróbálkozik egy folytatással, amelynek koncepciójával mindenki azonosulni tud majd. 

A D23 Expo során a Pixar bejelentette, hogy az Agymanók 2 (Inside Out 2) történetében továbbra is az előben megismert és megszeretett Riley lesz a főszereplő, akit most tinédzser korában követhetünk figyelemmel, azaz komoly érzelmi viharok dúlnak majd benne - ezek alapján nem meglepő, hogy a vállalat információi szerint új érzelmek felbukkanására is számíthatunk (ebből egyébként a Riley első randija? című kisfilm adott már ízelítőt, a Disney+-on megnézhetitek).

Hirdetés

A korábbiak közül egyedül Joy, vagyis Derű szinkronhangjának, Amy Poehler (Városfejlesztési osztály, Saturday Night Live) visszatérése lett megerősítve. A következő részt Kelsey Mann (Szörny Egyetem, Dínó tesó) rendezi Meg LeFauve (Agymanók, Marvel Kapitány) forgatókönyve alapján, míg Mark Nielsen (Fel!, Verdák) producerként támogatja a projektet.

Az Agymanók 2 premierje 2024 nyarán várható, de előtte még két másik animációs filmmel is jelentkezik a Pixar: 2023 júniusában az ellentétekre fókuszáló Elementálokkal, 2024 márciusában pedig egy újonnan bejelentett címmel, az Elióval, amelyben egy fiút a Föld intergalaktikus nagykövetének nézik, ezért galaxisokon átívelő kalandokban lesz része. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)