Hirdetés

Folytatódik az eredeti, 1997-es X-Men rajzfilmsorozat, sőt jönnek a Marvel zombik is

|

A Marvel ledobta az animációs atomot egy halom más MCU-s Disney+ sorozat logója közé.

Hirdetés

Eddig elég eseménytelenül telt a Disney+ Day, kisebb bejelentéseket kaptunk csupán, most viszont szépen sorban bedobtak nekünk egy halom Marvel tévésorozatot (élőszereplőseket és animációsakat egyaránt). Sajnos előzeteseket egyelőre még nem kaptunk hozzájuk, be kell érnünk a szériák logóival. 

Ezek közül párat már ismertünk korábban, néhány megújult, de akadtak olyan logók, melyekkel most találkoztunk először, sőt még meglepetésekkel is elő tudtak rukkolni az illetékesek. 

Hirdetés

Az már hosszú ideje köztudott, hogy készül a skrullok titkos invázióját feldolgozó Secret Invasion sorozat, valamint az Ironheart, az I Am Groot, a Ms. Marvel, a She-Hulk, a Moon Knight, valamint jön a What If...? második évada. Korábban lehetett már hallani, hogy két mellékkarakter is címszereplővé avanzsál, és tényleg így lett, hiszen érkezik az Agatha: House of Harkness, melyben a WandaVisionben megismert varázslónő tér vissza, valamint az az Echo, melynek főhősnőjét a hamarosan elstartoló Hawkeye szériában mutatja majd be nekünk a Marvel.

Térjünk inkább rá az izgalmas újdonságokra: Spider-Man: Freshman Year címmel új Pókember animációs sorozatot kapunk. Az ugyanezzel a címmel 2019-ben megjelent képregény kifejezetten a fiatalabb korosztályt célozta meg, most is valami ilyesmire számítunk, de ez csak tipp, hiszen részletes hivatalos leírást még nem kaptunk a készülő szériához. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A What If...? első évada már megvillantotta a Marvel hőseinek zombi verzióit is, de messze nem merültünk el ebben a témában annyira, mint anno a Marvel Zombies képregények. Nos, most meglesz a lehetőség a pótlásra, ugyanis érkezik a Marvel Zombies animációs sorozat. Csak remélni tudjuk, hogy az eredeti képregényfüzetekhez hasonlóan ezúttal egy kifejezetten brutális sztorit pakolnak nekünk össze.

És most jöjjön a legnagyobb meglepetés: 2023-ban teljesen új részekkel tér vissza az eredeti, 1997-es X-Men rajzfilmsorozat. Igen, nem viccelünk, a Marvel tényleg folytatni fogja a legendás szériát, ami ezer és egy népszerű mémmel ajándékozott meg bennünket. Például azzal a rozsomákossal, amit most a Disney+ kreatívjai is újra elővettek:

Nem rebootról, remake-ről vagy bármiféle újrakeverésről van szó, az X-MEN '97 animációs sorozat az eredeti rajzfilmek világában játszik, azok történetét fogja még tovább szőni. Az írásért  Beau DeMayo felel, ő lesz a széria vezető producere is - neki köszönhettük egyébként nemrég a Vaják: A Farkas rémálma animációs film forgatókönyvét.

Több új széria is kapott rövidebb teaser videókat, de ezek egyelőre csak a Disney+-on érhetők el. Az összes fentebb említett sorozat új vagy megújított logóját az alábbi galériában nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)