Hirdetés

Folytatódik Ryan Reynolds és Jeff Bridges közös filmje, az R.I.P.D. - Szellemzsaruk

|

A 2013-as képregényadaptáció folytatása a korhatár-besorolásnak köszönhetően lepleződött le, de nem fogunk örülni a részleteknek.

Hirdetés

Robert Schwentke (Red, Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek) rendező nem titkoltan a Men in Black széria babérjaira szeretett volna törni a 2013-as R.I.P.D. - Szellemzsaruk című akció-vígjátékkal, amelyben Jeff Bridges és Ryan Reynolds alkották azt a párost, amit a sötét öltönyösöknél Tommy Lee Jones és Will Smith, a különös kinézetű lények pedig itt is adottak voltak.

Az R.I.P.D. (azaz Rest in Peace Department) Peter M. Lenkov 1999-ben megjelent képregényén alapul, amelynek középpontjában egy olyan osztag áll, amely erőszakos halált halt rendőröket foglalkoztat, akik az élők világában üldözik az oda nem tartozó szörnyeket, méghozzá egy nagy adag humorral kísérve.

Hirdetés

Bár a koncepció jól hangzott és a színészgárda is impozáns volt (Kevin Bacon, Robert Knepper, Mary-Louise Parker és James Hong is a stábban voltak), a film mégis hatalmas pénzügyi bukással zárt: 130 millió dolláros költségvetéséből még 80 milliót sem tudott visszatermelni globálisan, így senki sem fogadott volna rá nagy összegben, hogy a Universal Pictures valaha is áldását adja egy folytatásra - a korhatár-besorolással foglalkozó MPA listázása alapján azonban mégis így történt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Váratlanul ugyanis feltűnt az adatbázisan egy név, a R.I.P.D. 2: Rise of the Damned, ami PG-13-as besorolást kapott, és a Universal Pictures van megadva stúdióként - szúrta ki a Bloody Disgusting. A Rise of the Damned tartalmazni fog "erőszakos jeleneteket és nyelvezetet, felkavaró képeket és néhány durva/szexuális utalást is". A vállalat tehát közel tíz év elteltével újra megpróbálkozik az alapanyag kiaknázásával, és mivel a Universal 1440 Entertainment felel a projektért, streamingre/VOD-ra készülő tartalomról van szó, nem mozis folytatásról. 

A projekt IMDb-s adatlapja szerint a rendezésért Paul Leyden (Chick Fight, Come Back to Me) felel, aki a forgatókönyvet is írta Andrew Kleinnel (MacGyver) együtt. Reynolds és Bridges sajnos nem térnek vissza, helyettük olyan nevek kaptak helyet a szereplőgárdában többek között, mint Richard Fleeshman (Sandman, Négy esküvő, egy temetés), Jake Choi (Anyaság túlsúlyban, A Nap is csillag), Kerry Knuppe (Hollywood, Tökéletes befejezés) és Stephanie Levi-John (A spanyol hercegnő), de dolgoztak a filmen magyarok is, mint például Bede-Fazekas Máté (Halo), Koleszár István (Mentőexpedíció) és Perei Gábor (Dűne). A történetről egyelőre nem derült ki semmi, de a digitális megjelenésre november 15-én számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)