Hirdetés

Folytatódni fog a Birmingham bandája, a második világháborún túl is van még mit mesélnie a rendezőnek

|

Ugyan a fő sorozat tényleg lezárul majd a hatodik évaddal, de a karaktereink története még nem ér véget.

Hirdetés

A Birmingham bandája sorozat rendezője, Steven Knight kénytelen volt bejelenteni tavaly, hogy a sorozat nem kaphat hetedik évadot. A banda kalandjának ideje korán vetettek véget a körülmények, de Knightnak ettől még vannak tervei a karakterek jövőjét illetően.

Az Empire-nek adott interjújában arról beszélt, hogy talán még látni fogjuk Tommy Shelby-t a második világháború következményeivel küszködni.

Hirdetés

A Birmingham bandája egyébként egy angol sorozat, amiben Shelby-t láthatjuk a londoni bandák élére törni, miközben egyébként próbál szembenézni az első világháború okozta traumáival. A szériát Steven Knight egy 7 évados sztorira tervezte, de ahogy minden más filmnek és sorozatnak, úgy a Birmingham bandájának tervezetét is finomítani kellett a körülmények miatt.

Akárhogy is, a sztori elvileg a második világháború előtt kellett volna, hogy véget érjen, de Knightnak már más elképzelései vannak, mint amikor belevágott a sorozatba.

"A sztori már túlnőtt az eredeti elképzeléseimen. Bele fogunk menni második világháborúba, és az azt követő időszakba. Látom, hogy lenne igény erre, és tovább akarok menni vele, látni, hogy mi van azon túl."

Az már biztos, hogy egy filmet kapni fog a franchise, amit 2023-ban kezdhetnek majd forgatni. Hogy azon túl mi vár ránk, az még kérdéses.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)