Hirdetés

Fontos bizonyíték kerülhet Johnny Depp kezébe Amber Heard ellen

|

A két színész perében érdekes fordulatot hozhat, hogy Depp csapata hozzáférést kaphat Heard elektronikai eszközeihez.

Hirdetés

Jó ideje húzódik, és még egy darabig biztosan hallani fogunk Johhny Depp és Amber Heard peréről, amiben ugyan csak jövő áprilisra van kiírva a tárgyalás, de a bíróságon addig is ádáz küzdelem folyik. Ennek legújabb fejezetében úgy tűnik, ismét Depp jogi csapata aratott győzelmet, a bíró döntése alapján pedig lehet, hogy fontos bizonyítékhoz jutnak.

Hirdetés

A Virginia államban folytatott rágalmazási perben, amit a brit Sun elleni vesztes kereset ellenére meghallgat a bíróság, Johnny Depp jogi csapata azzal érvel, hogy Amber Heard meghamisította a fotókat, amikkel azt igyekezett bizonyítani, hogy akkori férje fizikailag bántalmazta. Ennek érdekében azt kérték a bíróságtól, hogy adjon engedélyt igazságügyi szakértőjük számára, hogy átvizsgálja az eredeti fotókat, illetve Amber Heard azon informatikai eszközeit, amiken ezeket tárolták, hogy megerősíthesse - vagy Depp szempontjából inkább cáfolhassa - azok eredetiségét, és hogy kideríthesse, módosították-e őket elkészítésük után.

Az október végi beadványban továbbá amellett érvel Depp ügyvédje, hogy nekik viszont nem kell bemutatniuk Depp számítógépét vagy telefonját, azon ugyanis nincsenek a rágalmazás vádjának megítélését segítő információk. Ugyan a fent linkelt dokumentumok erről nem szólnak, a New York Posthoz tartozó Page Six információi szerint a bíróság elfogadta Deppék indítványát, a szakértőjük hozzáférést kap a kért informatikai eszközökhöz, így megvizsgálhatják majd a bántalmazás bizonyítékaiként bemutatott fotók metaadatait is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)