Hirdetés

Fontos részletek derültek ki M. Night Shyamalan következő filmjéről

|

A filmipar egyik legvitatottabb alakja a Universal Picturesszel dolgozik az új projektjén.

Hirdetés

Nem lövünk nagyon mellé, ha azt állítjuk, hogy M. Night Shyamalan munkássága meglehetősen... színes. A rendező annakidején nagyot robbant a Hatodik érzékkel, A sebezhetetlennel és a Jelekkel, de A falu már elég megosztó lett, a Lány a vízben pedig elindította a masszív lejtmenetet, melyből olyan buktatók után próbál most kikecmeregni a rendező, mint Az utolsó léghajlító vagy A Föld után.

Legutóbbi munkája az Idő nem sikerült rosszul, így annak fogadtatásától megbátorodva a rendező már tervezi is a következő projektjét, melynek harmadik vázlata állítólag 100 oldalasra sikerült.

Hirdetés

A Universal Pictures most bejelentette a film pontos címét és premierdátumát: a Knock at the Cabin 2023. február 3. kerül majd az amerikai mozikba. A sztoriról a rendező egyelőre semmit nem osztott meg a nyilvánossággal.

Shyamalan legutóbb augusztusban beszélt a filmről, amit eredetileg egyébként február 17-én terveztek levetíteni. Valószínűleg a Marvel folyamatosan változó premiertáblája miatt hozták előbbre a bemutatót, mivel a jelenlegi tervek szerint az Ant-Man and the Wasp: Quantumania is aznap kerülne mozikba.

Valljuk be, hogy bármennyire remek lesz esetlegesen M. Night Shyamalan új filmje, a Marvel szuperhősei ellen esélye sem lett volna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)