Hirdetés

Fontos színész távozott A hatalom gyűrűiből, meg is van az utódja

|

Ironikus, de éppen a Trónok harcából érkezett színész hagyja el az Amazon sorozatát.

Hirdetés

Hét új színész érkezik A hatalom gyűrűi második évadába - jelentette be a sorozatot gyártó Amazon. Egyikük nem új szerepet alakít majd, hanem egy távozó színész helyét veszi át: 

Sam Hazeldine érkezik Joseph Mawle helyére Adar szerepében.

A titokzatos karakter, aki az ork seregeket irányítja, a sorozat egyik legnagyobb talánya volt: Tolkien műveiben nem szerepelt, amikor felbukkant, sokan azt gondolták, magáról Sauronról van szó. Arról, hogy ki lehet ő, itt írtunk bővebben

Joseph Mawle egyébként korábban a Trónok harcában szerepelt, Benjen Stark karaktere volt az övé. A Gyűrűk ura-sorozat pedig éppen a Trónok előzményszériájával, a Sárkányok házával mérkőzött meg a kritikusok és a nézők előtt. Értékelések ügyében egyértelműen ő volt a nyertes, és bár eleinte sokkal többen nézték az Amazon produkcióját, nézettségben végül döntetlen lett az állás. A hatalom gyűrűitől egyébként mi sem voltunk oda.

Hirdetés

Sam Hazeldine, azaz az új Adar a Peaky Blindersből lehet ismerős. Azaz A hatalom gyűrűiben pont nem lesz az: olyan vaskos maszk borítja majd, hogy a nézők, akik nem tudják, hogy új színészt látnak, aligha veszik észre a különbséget.

Joseph Mawle pedig Twitteren kívánt sok szerencsét a stábnak, azzal, hogy nagyon hiányzik majd neki a szerep, hiszen részletesen kidolgozták a háttértörténetét, de most új kihívások várják.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)