Hirdetés

Fontos üzenete lehet az új Star Trek film történetének

|

Az egyik forgatókönyv mögött álló Noah Hawley mesélt egy picit arról, hogy nagyjából mire számíthatnak a Star Trek-rajongók.

Hirdetés

Az elmúlt évtizedek alatt a világ egyik legismertebb sci-fi franchise-a lett a Star Trek, ami immár rengeteg filmet, sorozatot és egyéb alkotást foglal magában, így nem igazán lehet azt mondani, hogy a rajongók el lennének hanyagolva. Mostanában leginkább sorozatok formájában találkozhattunk új Star Trek kalandokkal a képernyőn, azért filmes fronton is van némi mozgolódás, hiszen elvileg már készül a következő mozi, aminek kapcsán nemrég megtudhattunk néhány érdekességet.

Eléggé esélyesnek tűnik, hogy a következő Star Trek-film a Fargo című sorozat megalkotója, vagyis Noah Hawley forgatókönyve alapján készülhet el, de a hírek szerint ezen kívül még két szkript is versenyben van.

Hirdetés

Hawley nemrég egy interjúban beszélt a forgatókönyvéről, ami saját elmondása szerint egy érv amellett, hogy miért kell az emberiségnek egyesülnie. Szerinte fontos, hogy a Bolygók Egyesült Föderációjára nézve eszünkbe jusson, hogyan jutottak el az emberek a mostani helyzetből a Star Trekben bemutatott jövőig. Az elhangzottak alapján pedig talán arról is szólhat a történet, hogy a Föderációjának és a Csillagflottának meg kell majd védeni ezt az ideális helyzetet, mert magától esetleg nem lesz képes fennmaradni a rend és a béke.

Egyébként Hawley egyik korábbi nyilatkozatából már kiderült, hogy az ő verziója igazából egy reboot, tehát valószínűleg nem a Chris Pine-féle Kirk kapitány és csapata térne vissza benne. Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz lenne a története, sőt lehet, hogy pont egy ilyen vérfrissítés jönne csak be igazán a rajongóknak.

Ti mit látnátok szívesen a következő Star Trekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)