Hirdetés

Ilyen az, amikor 1000 ember játszik egyszerre egy Foo Fighters számot

|

Egy olasz városka kitalálta, hogy összegyűjt 1000 zenészt, és együtt játsszák el a Foo Fighters Learn to Fly című számát, hogy így bírják rá a zenekart, tartsanak náluk koncertet.

Hirdetés

Aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy engem Foo Fightersszel minden formában meg lehet venni, Dave Grohlnál jobban kevés embert tisztelek a világon, úgyhogy meg sem próbálom leplezni elfogultságomat.

De ha nem Foo Fighters lenne, ezt a videót akkor is mindenkinek látnia kell, mert nincsenek rá szavak. Egy olasz városban, Cesenában gyűlt össze összesen 1000 olasz, 9 és 65 év közötti zenész, dobosok, gitárosok, basszerosok, énekesek és egy karmester, hogy együtt előadják a Learn to Fly-t, amivel tényleg csak annyit akartak elérni, hogy Dave-ék a közeljövőben ellátogassanak hozzájuk. Ez most az énekes lábtörése miatt egy kicsit problémás (csak az Egyesült Államokban koncerteznek egyelőre, viszont egy nagyon durva trónról nyomatja közben), de a videó alighanem hozzá is eljut, és reméljük, hogy a kezdeményezés tényleg eléri a célját, és így vagy úgy megtérül az az egy évnyi befektetett munka. A dobosok összhangja hipnotikus.

Az már csak mellékes, hogy ebből is Guinness-rekord lett. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)