Hirdetés

Forgatási felvételeket osztott meg a törölt Batgirl főszereplője

|

Leslie Grace TikTokon tette közzé a kulisszák mögötti felvételeket.

Hirdetés

Augusztus elején a semmiből jött a hír, miszerint a Warner teljesen kukázhatta a már leforgatott Batgirl filmet, egyáltalán nem fogják bemutatni a Leslie Grace főszereplésével készült mozit, ami az eredeti tervek szerint az HBO Maxra érkezett volna, és felbukkant volna benne többek között Michael Keaton Batmanként, J.K. Simmons, mint Jim Gordon, és Brendan Fraser lett volna a főgonosz.

Nem csak a rajongók álltak értetlenül a döntés előtt, hanem az alkotók és a színészek is. Leslie Grace-nek érthetően nagyon fáj, hogy a közönség sosem láthatja őt Batgirlként, viszont most legalább egy falatnyit meg tudott osztani a filmből a világgal.

Hirdetés

Saját TikTok-oldalára feltöltött videóját immár több mint 1,3 millióan látták. A videóban több forgatási felvétel is látható, illetve abba is betekintést nyerhetünk, Grace mennyire keményen edzett ezért a szerepért. Sajnos ennyi jutott nekünk (és neki is), nem több.

@iamlesliegrace i couldn’t resist.. @Omar Apollo ♬ Evergreen (You Didn’t Deserve Me At All) - Omar Apollo

Nem valószínű, hogy a Warner Bros. Discovery meggondolja magát (jobban jön neki a törlés miatt bezsákolható adóvisszatérítés, mint a rajongói hála), de persze reménykedni mindig lehet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)