Hirdetés

Forgatási képen a Disney+ Secret Invasion sorozatának egyik főszereplője

|

Már zajlanak a Marvel produkció munkálatai, így a szemfüles rajongók nyilván szállítják is a fotókat.

Hirdetés

A Secret Invasion lesz a Disney+ Marvel felhozatalának egyik legfontosabb darabja. A széria több ismert karaktert is visszahoz, hogy azok megküzdjenek a Föld egészét behálózó skrull behatolással.

Az alakváltó idegenek a világunk minden szegletébe beették magukat, aminek komoly következményei lehetnek. Nick Fury és Talos járnak majd utána az ügynek, közben pedig egy rakat új és ismerős figurával is összefutnak majd.

Hirdetés

A sorozat egyik főbb szereplője Kingsley Ben-Adir lesz, de a karakteréről még semmit sem tudunk. A mostani forgatási kép sem árult el sokat, azt leszámítva, hogy már ő is dolgozik a jelenetein.

Amikor a színészt faggatni kezdték a szerepéről, akkor a következőt nyilatkozta:

"Vagy 6 hónapja arra készítettek fel, hogy hogyan ne mondjunk semmit. Abban a pillanatban, hogy feltetted ezt a kérdést egy Marvel robot kezdett vijjogni a fejemben, hogy 'ne beszélj, ne mondj semmit, hazudj'. Szóval nem tudok semmit."

A Secret Invasion a modern Marvel képregények egyik jelentősebb crossover eseménye volt, így csak reménykedni tudunk abban, hogy a Disney+ széria felér majd az alapműhöz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)