Hirdetés

Forgatási videón csípték el a Kraven, a vadász egyik akciójelentét

|

A Sony-féle Kraven, a vadász forgatása jelenleg is zajlik Londonban.

Hirdetés

Bár kritikák terén totális bukásnak bizonyult a Morbius, alacsony forgatási költése miatt is így simán termelhet némi profitot. A Sony pedig egyetlen pillanatig sem akar pihenni, tovább pörgetik saját, (egyelőre) Pókember nélküli filmes univerzumokat, melyen legközelebb a hálószövő szuperhős egy újabb legendás ellenfele fog bemutatkozni.

A Kraven, a vadász forgatás jelenleg is zajlik Londonban, egy szemfüles pajtásnak köszönhetően pedig videón is megnézhetik az egyik látványos akciójelenetet. 

Hirdetés

Sajnos magát Kravent egyelőre nem láthatjuk teljes harci díszben. A TikTokra feltöltött videóban egy fekete furgonra kapaszkodó kaszkadőr látható, aki majdnem fájdalmasan találkozik egy másik kocsival, de persze végül pont elkerülik egymást.

@reda.bitar New Marvel movie looks incredible! #kraventhehunter #kraven #marvel ♬ Marvel Studios Fanfare - Geek Music

Nem látni pontosan, hogy ki is a vakmerő potyautas, de úgy tűnik, hogy Aaron Taylor-Johnson kaszkadőréről lehet szó - ugyebár ő kapta meg a film címszerepét. Taylor-Johnson számára nem lesz ismeretlen a szuperhősök világa, hiszen ő alakította Higanyszálat a Bosszúállók: Ultron korában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)