Hirdetés

Egy kanadai kisváros Wolverine szoborral tisztelegne a karakter előtt

|

Nem mindennapi szoborért kampányol egy albertai város lakossága, kell nekik Rozsomák a főtérre.

Hirdetés

Fort McMurray városa egy igazán egyedi emlékművel tisztelegne kedvenc szuperhősük és annak születési helye, Alberta tartomány előtt.

Hirdetés

Nem egyedi eset, hogy egy város egy szuperhős karakternek emelnének emlékművet, így tett korábban Detroit is  a Robotzsaruval, amely jövő tavasszal készülhet el. Illetve Kanadában szinte hagyománya van az őrült szobroknak: a húsvéti tojás, hód, baseball ütő, UFO leszállóhely, a Starship Enterprise és egy hatalmas pyrogy tészta mellett egy Wolverine-re már nem is néznének furcsán.

A városka indoklása a Logan-szobor mellett a Marvel iránti rajongáson kívül az, hogy szeretnének a karakter regenerációs erejéből meríteni, és így reményt táplálni a régió újjászületésével kapcsolatban. A környéknek ugyanis kijutott a tragédiákból az utóbbi években: a 2014-es gazdasági összeomlás után még egy nagyon komoly tűz is pusztított 2016-ban. Ez volt a "The Beast", ami máig Kanada legtöbb kárt okozó természeti katasztrófája. 

A közösség bízik benne, hogy sikerül összegyűjteni elengedő pénzt a projektre, és ha eljön az ideje, akkor a Marvel is megadja majd az engedélyt a Wolverine szoborhoz.

Drukkolunk nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)