Hirdetés

Fotók kerültek ki az Ironheart forgatásáról, akcióban az új Vasember első ellenfele

|

Riri Williams hamarosan színre lép a Marvel filmes univerzumában, és persze minden jó szuperhősnek kell egy hozzá méltó főgonosz.

Hirdetés

Ironheart hamarosan belép az MCU-ba, de saját sorozata előtt még a Black Panther: Wakanda Foreverben (avagy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!-ban) is tiszteletét teszi majd. A karakter története feltételezhetően sokat változik majd a képregényes elmeséléshez képest, de akárhogy is, a lényeg ugyanaz marad: Riri Williams lesz az új Vasember.

Tony Stark szellemi örökösének nagy űrt kell betöltenie, így a Disney nem engedheti meg magának, hogy elszúrja a karakter bemutatását.

Hirdetés

Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy első ellenfele egy elég kemény srác lesz. A The Hoodként ismert karakter egy átlagos zsebtolvaj volt, amíg át nem vert egy Nisanti démont, és le nem nyúlta annak köpenyét és csizmáját. Ennek köszönhetően Parker Robbins mágikus erőkre tett szert, melyeket nagy örömmel használ saját céljainak elérésére.

Fontos megjegyezni, hogy az első pletykák komolyabb szerepről beszélnek. Nagy esély van rá, hogy a The Hood nem egyszeri, eldobható rosszfiú lesz, hanem hasonlóan Kanghoz, ő is visszatérő vendége lesz majd az MCU átívelő történetének.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A karaktert Anthony Ramos fogja megszemélyesíteni, akit szemfüles rajongók már el is kaptak néhány fotóra.

Az Ironheart 2023. őszén fog érkezni, az MCU 5. szakaszának második felében. Pontos dátumot még nem kapott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)